Accident periculos în Capitală! Bunică şi nepoată, lovite pe trecerea de pietoni!

Publicat: 28/10/2013 | 15:04
Accident periculos în Capitală! Bunică şi nepoată, lovite pe trecerea de pietoni!

O femeie care se afla cu nepoata sa în zona Arcului de Triumf din Capitală a fost lovită din plin de o maşină care nu a respectat regulile de circulaţie. Cele două au traversat pe culoarea verde.

Din primele informaţii se pare că în momentul în care ele au vrut să traverseze, o maşină care oprise pentru a le da prioritate a fost lovită din spate de un alt autoturism ce nu a păstrat distanţa obligatorie.„Este vorba de un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme şi doi pietoni, o femeie în vârstă de aproximativ 60-70 de ani şi un copil de 3-4 ani, nepotul ei. Se pare că o maşină VW în zona Arcului de Triumf a frânat la trecere şi a fost lovit de un alt autoturism din spate. Ulterior primul autoturism fiind proiectat în pietoni. Femeia şi copilul au fost răniţi uşor. Încercăm să stabilim dacă traversau pe roşu sau verde. Acum efectuăm cercetări la faţa locului”, a declarat pentru România TV Andrei Codău, purtător de cuvânt Brigada de Poliţie Rutieră.

Bărbatul care a lovit pietonii spune că pietonii traversau regulamentar. „Eram la semafor şi am fost lovit din spate şi am lovit pietonii, traversau regulamentar. Copilul a fost lovit la picior se vede trotineta sub maşină. Şoferul care m-a lovit mi-a spus că nu m-a văzut. nu cred că era începător, avea maşină buna şi nu avea semn de începător. Eu eram oprit de ceva timp, eram cu soţia s-a lovit la genunchi”, a spus şoferul care a lovit cele două persoane.

Vezi video de la faţa locului AICI.

L.C

Citește și...