Accident sinistru în Hunedoara. Un tată a murit sub privirile fiului său de trei ani. Un stâlp s-a prăbușit peste mașina în care erau cei doi

Publicat: 14/07/2020 | 23:06

Accident șocant în Hunedoara. Un tată a murit sub privirile fiului său, după ce un stâlp, în care o mașină se izbise cu câteva momente în urmă, s-a prăbușit direct peste mașina parcată în care cei doi se aflau.

Din păcate bărbatul de 31 de ani nu a avut nicio șansă în momentul în care stâlpul s-a răsturnat peste autoturismul lui. Copilul de trei ani a fost martor la întreaga scenă de groază.

Accidentul terifiant a pornit de la faptul că șoferul unuei autoutilitare, care mergea cu viteză extrem de mare, a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un stâlp de iluminat din localitatea Cristur.

La câteva secunde, stâlpul de beton s-a prăbușit direct peste mașina parcată în care se aflau tatăl și fiul de trei ani.

Şoferul autoutilitarei, în vârstă de 35 de ani, este anchetat acum pentru ucidere din culpă.

Femeie din Hunedoara, ucisă de o baltă creată de ploi

Un alt accident șocant s-a petrecut în Hunedoara, în urma unui destin nedrept. O femeie a plecat de acasă, în depărtare, în căutarea vacilor, iar într-un moment de neatenție a căzut într-o baltă formată din cauza ploilor torențiale și a murit înecată.

Soțul s-a impacientat și a mers s-o caute după câteva ore de lipsă. Însă nu a găsit nicio urmă a ei în zonă. Mai mult, el nu a sesizat poliția, considerând că femeie s-ar fi dus la mama ei în satul Lelese. Abia astăzi, omul i-a găsit cadavrul soției în balta create de ploi, când a mers s-o caute din nou cu câțiva vecini.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat că „femeia ar fi încercat să traverseze râul Govăjdia spre locul de păşunare al animalelor, pe un tunel din beton construit pentru captarea apei din râu, tunel de pe care a alunecat şi a căzut în heleşteu, unde a decedat”.