Accident teribil în Ialomița! Doi morți și doi răniți. Imagini sfâșietoare de la fața locului

Autor: Anna Caba
Publicat: 02/06/2020 | 23:43

Un accident grav a avut loc în această seară în Ialomița, în jurul orei 22:00. În impact a fost implicate un autoturism și un camion. În urma incidentului două persone și-au pierdut viața și alte două sunt grav rănite. 

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni. (CITEȘTE ȘI: AUTOUTILITARĂ LOVITĂ DE TREN ÎN JUDEȚUL OLT. BILANȚUL VICTIMELOR)

În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Cele doua victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni.  O altă femeie de aproximativ 31 de ani a avut nevoie să îi fie acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ. (VEZI ȘI: ACCIDENT CU ȘAPTE VICTIME LA INTRAREA ÎN BACĂU, TREI COPII AU FOST INTERNAȚI LA TERAPIE INTENSIVĂ)

Din cele două victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani), iar cealaltă victimă se afla în stop cardiorespirator și i s-au efectuează manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ, însă ulterior a decedat.

Citește și...