Accident teribil la Bârlad! Un bolix de lux de 82 000 de euro s-a ciocnit cu un VW

Publicat: 17/03/2019 | 10:57

În zona Crolux din municipiul Bârlad a avut loc, ieri, un accident teribil. Impactul s-a produs la intersecția bulevardului Republicii cu strada Mihail Kogălniceanu, și au fost implicate douã autoturisme: unul marca Volkswagen si un Nissan GT-R MY17 Pearl White.

Un bărbat a fost transportat la spitalul „Elena Beldiman”, rănile sale fiind superficiale. La fața locului au sosit politiștii, iar cercetările au reliefat că autovehiculul marca VW, condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din Murgeni, se deplasa pe bulevardul Republicii dinspre Centru spre URB, iar la intersecția cu strada Mihail Kogãlniceanu a vrut să vireze la stânga.

În momentul virajului, nu a acordat prioritate autoturismului marca Nissan GT-R MY17 Pearl White, care nu a mai putut să-l evite și l-a tamponat lateral. Ambii soferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, anunță vremeanoua.ro.

Un pasager de 26 de ani, care se afla în autoturismul WV, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Chiar dacă nu au fost răniți mulți sau grav, pagubele sunt destul de importante, bolidul de lux marca Nissan fiind cel mai grav avariat.

Acesta era scos deja la vânzare pe un site de specialitate, prețul de piață, până în momentul accidentului, fiind de 82.000 de euro.

Citește și...