VIDEO. Accident violent în Argeș, două camioane s-au ciocnit! Un bărbat, în stare gravă la spital

Publicat: 14/03/2019 | 10:49

Un accident rutier violent s-a petrecut în această dimineață în județul Argeș! Două camioane s-au ciocnit pe DN 73, în zona localității Stâlpeni. Impactul a fost extrem de puternic, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat. Din nefericire, starea lui este gravă. Traficul rutier este blocat în locul producerii accidentului, potrivit Centrului Infotrafic.

Mastodontii erau încărcați cu piatră de calcar și, dupa cum se poate vedea în imaginile surprinse la scurt timp după accident, impactul a fost nimicitor. Primul ajuns la fața locului a fost un polițist al Serviciului Rutier Arges aflat in timpul liber.

Acesta a anuntat evenimentul si a furnizat primele date despre starea conducatorilor auto, a mentinut constient conducatorul auto incarcerat si a luat masuri de fluidizare a traficului pana la sosirea primelor echipaje.

Șoferul rănit grav are 51 de ani

Coliziunea dintre cele două camioane s-a produs „faţă-spate”, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă. Polițiștii arată că șoferul vinovat este încarcerat, iar circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, la ora transmiterii acestei știri.

Șoferul rănit grav are 51 de ani, iar când a fost extras din cabina camionului în care rămăsese captiv, el era conștient. Bărbatul acuza dureri la umăr și abdomen șia  fost transportat la Spitalul Județean.

Citește și...