Această adolescentă de 14 ani este dispărută de mai bine de 24 de ore! Familia o caută cu disperare

Publicat: 31/07/2017 | 14:06
Această adolescentă de 14 ani este dispărută de mai bine de 24 de ore! Familia o caută cu disperare

Iasmina, o adolescentă de 14 ani, a dispărut fără urme de mai bine de 24 de ore. Familia este alarmată şi o caută cu disperare, mai ales că a dispărut din senin şi nimeni nu ştie nimic despre ea. Verişorul ei, Ion Mădălina Eduard, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în specific cum era îmbrăcată fetiţa, iar dacă a văzut-o cineva este rugat să dea un semn.

UPDATE 18:30: Tanara a fost gasita. Potrivit apropiatilor, ea s-a ascuns la o alta proprietate detinuta de familie: „A facut o gluma sa vada reactia parintiilor. A fost la o alta proprietate detinuta de familie, iar acum este bine”.

,,Va rog din suflet sa ma ajutati sa o gasim, este disparuta de 24 de ore ,este vara mea,o cheama Iasmina si nu stiu unde ar putea fi,pur si simplu nu a vazut-o nimeni,a disparut din senin..nimeni nu stie nimic de ea,poate ma ajutati voi oameni buni,distribuiti postarea si ajutati-ma sa o gasim!!! E doar un copil,are doar 14 ani,nu imi pot explica unde ar putea fi..nu este îmbrăcată ca in aceasta poza,in ziua in care a disparut,avea colanti negri ,tricou roz si o bluza legata pe langa ea alba,tenesi in picioare si parul prins in coadă..chiar nu stim unde ar putea fi. Va rog din suflet daca ati vazut-o sau daca o veti vedea sa imi scrieţi imediat! Orice indiciu este de ajutor! Va multumesc din suflet ajutati-ne sa o aducem langa parintii ei’’ , a scris verişorul fetei pe pagina de Facebook.

Iasmina are 14 ani şi este dispărută de mai bine de 24 de ore de acasă.
Iasmina are 14 ani şi este dispărută de mai bine de 24 de ore de acasă.