Această tânără a spus „Da“ şi s-a măritat cu medicul care i-a salvat viaţa. Povestea lor de dragoste e una incredibilă

Publicat: 09/04/2017 | 20:51
Această tânără a spus „Da“ şi s-a măritat cu medicul care i-a salvat viaţa. Povestea lor de dragoste e una incredibilă

O femeie din oraşul american Tampa a fost scoasă, când avea 20 de ani, din mâinile iubitului bătăuş de către cadrele medicale, iar câteva luni mai târziu l-a reîntâlnit pe cel care a salvat-o la propriu de la moarte.

Mai exact, Melissa Dohme Hill şi actualul ei soţ s-au întâlnit într-un mod cât se poate de neconvenţional. Asta deoarece fostul ei iubit a bătut-o şi a ameninţat-o cu moartea, iar în momentul în care a ajuns pe mâna medicilor, l-a întâlnit pe Cameron Hill, paramedicul care a salvat-o.

De asemenea, totul se petrecea în luna octombrie din 2011, atunci când după mai multe episoade violente, tânăra a decis să ia atitudine. Mai întâi i-a dat papucii, apoi a mers la Poliţie unde a povestit totul, iar în cele din urmă acesta a fost arestat. Câteva luni mai târziu, iubitul agresiv a fost eliberat şi i-a cerut Melissei să se întâlnească. Ea a acceptat, neştiind însă ce pericol o paşte, pentru că în clipa în care a văzut-o, acesta a devenit din nou agresiv şi a înjunghiat-o pe ex-iubita lui de 32 de ori, potrivit CNN.

Medicul Cameron Hill a fost cel care i-a acordat primele îngrijiri medicale când fata a fost lăsată desfigurată şi inconştientă de către iubitul abuziv, iar din câte se pare, Melissa nu-şi mai aduce foarte bine aminte respectiva noapte în care a fost la un pas de moarte.

Totuşi, după ce şi-a revenit şi a trecut cu bine peste perioada de recuperare, ea şi medicul care a salvat-o s-au întâlnit din nou. La zece luni de la groaznicul episod, cei doi s-au revăzut la un eveniment, iar de atunci au fost de nedespărţit. În plus, în urmă cu doi ani de zile, Cameron a făcut pasul cel mare şi a cerut-o pe Melissa de soţie, iar acum cei doi s-au căsătorit.