Această tânără de 18 ani a descoperit că avea aproape 9 luni de sarcină, iar abdomenul ei era plat

Publicat: 17/12/2018 | 15:34

O tânără de 18 ani cu un abdomen plat a fost uimiă când doctorii i-au spus că avea aproape 9 luni de sarcină. Saffron Heffer, din Essex, spune că nu i-ar fi trecut prin minte că ar fi însărcinată, când mama ei i-a sugerat să facă un test de sarcină, observând o linie ciudată pe stomac.

Deoarece nu prezenta niciun semn fizic de sarcină, tânăra a mers regulat la sala de fitness și stătea la plajă ori de câte ori avea ocazia. Saffron avea doar 17 ani când a descoperit că avea în pântece un bebeluș de 37 de săptămâni, iar moașa a confirmat că băiețelul ei era întors în pântecele tinerei, de aceea abdomenul ei era plat.

Șase săptămâni mai târziu, în luna iunie 2018, în ciuda șocului, Saffron a dat naștere fiului ei, Oscar Heffer și spune că îi place această nouă ipostază, de mămică.

A fost o surpriză pentru toată lumea. Mama mea a fost la fel de șocată ca mine. Eu personal nu credeam că este posibil să nu știi că ești însărcinată, până ce mi s-a întâmplat„, a mărturisit tânăra de 18 ani.

Reamintindu-și de lunile în care nu știa că este însărcinată, Saffron își amintește că avea o senzație de nepăsare, doctorii spunându-i că este anemică, iar deficitul de vitamina D și B12 este deficitar: “Am fost atât de letargică și somnoroasă, nu voiam să ies și să văd pe nimeni. Nu voiam să am pe nimeni prin preajmă, mă enervau și cele mai mici lucruri”.

Citește și...