Acest bărbat avea o burta uriașă care îi creștea în fiecare zi. Medicii care l-au operat au rămas înmărmuriți când l-au deschis!

Publicat: 17/03/2018 | 17:06
Acest bărbat avea o burta uriașă care îi creștea în fiecare zi. Medicii care l-au operat au rămas înmărmuriți când l-au deschis!

Bărbatul din imagine avea un abdomen extrem de umflat, care îi creștea pe zi ce trece. Omul a ajuns la spital unde i-au făcut toate investigațiile necesare. După teste au hotărât să-l opereze, dar nu se așteptau să găsească așa ceva în burta lui!

Pacientul a trecut prin toate etapele pre-operatorii, respectiv i s-au făcut investigații imagistice complete, ecografii, RMN și analize de sânge, așa cum cer procedurile medicale. Toate au evidențiat o formațiune extrem de dezvoltată în stomac. Medicii au decis să-l opereze de urgență, arată revistateo.ro. Ce au găsit acolo i-a surprins chiar și pe chirurgi!

Dan Ciotoi, primele declaraţii după ce a aflat că tumoarea e benignă: ”E un nou început…”

Pacientul avea o tumoare

Așa cum se vede în imaginile de mai jos, medicul a efectuat rapid incizia iar apoi a extras o formațiune tumorală de mărimea unei mingi de rugby. Nu se știe dacă formațiunea era malignă ori beningnă, dar cert e că dimensiunile acesteia i-a speriat chiar și pe medici!

Citește și...