Acest medic s-a luptat cu un rechin mai ceva ca-n filme ca să-şi poată salva viaţa: „L-am pocnit imediat”

Publicat: 14/11/2017 | 12:19

Un bărbat de 25 de ani din Australia a reuşit să îşi salveze viaţa după ce a dat dovadă de un curaj ieşit din comun atunci când a fost atacat de un rechin.

Dacă nu ar fi acţionat rapid, Charlie Fry, de meserie medic, ar fi pierit printre valuri, în momentul în care făcea surf. Acesta a fost atacat de un rechin, dar nu s-a panicat atunci când se afla pe placa de surf. Tânărul a decis însă să se lupte cu animalul maritim şi astfel a supravieţuit.

După ce a mărturisit ce i s-a întâmplat, medicul a ajuns să fie considerat o „legendă”, iar povestea sa a devenit rapid virală. Charlie Fry a povestit că a lovit rechinul în faţă şi a ieşit rapid din apă.

„L-am pocnit imediat cum m-a muşcat, m-am urcat pe placă şi am ţipat spre prietenii mei, care erau mai aproape de mal. Am prins un val şi am reuşit să scap. Am fost la limită”, a spus medicul, potrivit thetelegraph.co.uk.

Mai mult, el se mutase în Australia de două luni şi făcea surf în nordul oraşului Sidney, cât prietenii săi erau la plajă. Acesta a mai spus că era în apă atunci când a auzit un zgomot puternic şi a crezut că e vorba de o farsă pusă la cale de unul dintre amicii său. Când s-a întors a observat însă capul unui rechin care se îndrepta cu viteză spre el şi avea gura deschisă.