Acest tânăr a început să se machieze cu un iPhone 7, iar imaginile au devenit rapid virale. Rezultatul e unul neaşteptat

Publicat: 03/05/2017 | 13:30
Acest tânăr a început să se machieze cu un iPhone 7, iar imaginile au devenit rapid virale. Rezultatul e unul neaşteptat

Un tânăr a făcut publice mai multe imagini prin care a decis să le arate internauţilor cum poţi aplica fondul de ten folosind un iPhone.

În ultima perioadă, aplicarea produselor de înfrumuseţare cu ajutorul obiectelor neobişnuite a devenit un adevărat fenomen, aşa că un tânăr de 15 ani a decis să le arate tuturor cum se machiază cu ajutorul unui iPhone 7. Totodată, imaginile publicate pe Instagram dovedesc faptul că absolut orice obiect poate fi folosit drept paletă în ceea ce priveşte make-up-ul, iar rezultatul de acum e unul neaşteptat.

În schimb, deşi imaginile au devenit rapid virale pe reţeaua socială, fiind urmărite de aproape două milioane de ori, unii internauţi l-au criticat pe adolescent, pe numele său Jake Warden, pentru modalitatea nu tocmai ingenioasă. Asta deoarece potrivit specialiştilor, un telefon mobil are „calitatea“ de a strânge milioane de microbi şi nu e tocmai cea mai igienică suprafaţă.

 

A post shared by Jake Warden (@jakewarden) on