Acest tânăr a salvat o adolescentă de la un viol în grup. După 11 ani, i s-a întâmplat ceva cutremurător

Publicat: 17/05/2018 | 19:53

La 14 ani, Abraham Badru a devenit erou în comunitatea în care locuia din Anglia, după ce a salvat o adolescentă de la un viol în grup. Din 2007 până în anul acesta, el a trăit uitându-se mereu în spatele său și fiind atent pe unde merge, pentru că s-a temut că va fi ucis – drept răzbunare. Din nefericire, cea mai mare frică a lui s-a adeverit. Abraham Badru a avut parte de un sfârșit cumplit.

Din nefericire, în urmă cu câteva săptămâni, tânărul de culoare a fost împușcat mortal în fața casei sale din Dalston, Hackney, potrivit nzherald.co.nz. Scenele cutremurătoare s-au petrecut sub privirile neputincioase ale mamei sale.

„Timp de 10 ani, Abraham s-a temut că cineva îl va ucide pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost ucis pentru că a fost un erou. Cum poate fi asta bine?”, a declarat Ronke Badru, mama lui Abraham Badru, scrie Metro.co.uk.

Îndoliata femeie a povestit că fiul ei, Abraham Badru, a rămas marcat pe viață la scurt timp după ce a salvat-o pe copilă de la violul în grup. Toate astea pentru că locuința în care stătea el pe atunci a fost bombardată cu ouă., iar scenele acestea „l-au speriat pe viață”.

Citește și...