Acesta este adevarul absolut! Cea mai batrana mama din Romania a recunoscut de ce nu a putut avea copii in tinerete

Publicat: 17/10/2014 | 00:36

Adriana Iliescu a marturisit pentru prima oara care este de fapt motivul pentru care nu a putut sa aiba copii pana la varsta de 67 de ani!

Adriana Iliescu are 72 de ani si o energie incredibila pe care si-o concentreaza asupra fetitei ei, Eliza. Si-a dorit un copil mai mult decat orice pe lume asta, iar o minune a facut ca la varsta de 67 ani sa primeasca vestea care a socat pe toata lumea: oficial era cea mai batrana mama din lume!

Adriana Iliescu

A intrat in Cartea Recordurilor si toata lumea a aflat povestea ei. Fosta profesoara universitara nu a fost insa atat de “darnica” cu detaliile despre viata ei intima. Cancan.ro a obitnut insa, in premiera, detalii despre barbatul pe care Adriana Iliescu a vrut sa-l faca tatal copiilor ei, insa soarta le pregatise altceva.

“Sufletul pereche nu este o gluma. Eu l-am gasit, ne-am casatorit, insa problemele au aparut cand mi-au scos dosarul de securitate. Barbatul pe care l-am iubit a cerut divortul, iar ulterior s-a recasatorit. Eu nu ma plang, altii au ajuns la inchisoare pentru dosarele alea, eu am fost doar chinuita. Si mai cred ceva. Cred in destin si faptul ca asa a fost sa fie, ca vocatia mea sa fie asta, sa fiu scriitoare, si nu sa am o casnicie perfecta”, a marturisit Adriana Iliescu intr-un interviu acordat pentru Cancan.ro.

Adriana Iliescu

„Natura mi-a jucat feste!”

Acum, ea a recunoscut si care a fost adevaratul motiv pentru care nu a ramas insarcinata pana la varsta de 67 de ani.

Adriana Iliescu

“Natura mi-a jucat feste! Eu mi-am dorit intotdeauna un copil, dar au fost niste problem de sanatate. Plus ca nu poti sa faci un copil cu orice barbat care iti iese in cale. Eu nu am putut sa-mi fac o familie, asa cum mi-am dorit…”, poveste cu naduf in piept Adriana Iliescu.

Daca pana acum cativa ani inca mai oferea meditatii pentru a strange un ban in plus, ea recunoaste ca odata ajunsa la varsta aceasta ii este imposibil sa mai faca si alcteva decat sa i se dedice fiicei sale exclusiv.

Adriana Iliescu

“Acum nu pot sa mai dau meditatii, dar o fac pentru fetita mea, pentru ca mi se pare ca toate informatiile pe care este obligata sa le invete nu sunt adaptate pe varsta elevilor de varsta ei”, a explicat cea mai batrana mama din Romania.

Citeste si E singura data cand cea mai batrana mama din Romania vorbeste despre fostul ei sot! Motivul incredibil pentru care a fost parasita

Gest socant facut de cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu, fotografiata facandu-i asta fetitei ei pe mijlocul strazii

(M.A.)
 

Citește și...