Acesta este meniul Cristinei Șișcanu, cu care a scăpat de 27 de kilograme: “Am renunțat la…“

Publicat: 26/11/2018 | 10:50

Cristina Șișcanu se simte foarte bine în corpul ei, reușind să scape de 27 de kilograme cu un meniu bine pus la punct de o doamnă nutritionist. Vedeta are acum 60 de kilograme, însă mai vrea să dea două- trei jos, ca să fie pe deplin mulțumită.

Nu mi-am propus să slăbesc chiar imediat după naştere, cum au făcut alte doamne. Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist„, și-a început ea mărturisirile.

Soția lui Mădălin Ionescu a împărtășit meniul ei, care este unul destul de variat. „Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor. Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane. La prânz, tot aşa, pot alege din trei feluri. Peşte la grătar sau la cuptor cu legume, 400 ml de ciorbă, fără cartofi, sau supă cremă.

Poţi mânca şi ceva carne, poate curcan la grătar cu legume. Seara, dacă aţi mâncat peşte la prânz, puteţi mânca tot bucăţi de peşte. Cu brânză sau salată. Sau 135 de grame de brânză degresată. Fără dulciuri sau băuturi dulci”, a povestit Cristina pentru click.ro.

Cristina Șișcanu i-a dăruit o fetiță lui Mădălin Ionescu în urmă cu un an

Cristina Șișcanu (n.: 3 noiembrie 1984 în Ungheni) l-a făcut pe Mădălin Ionescu tată pentru a treia oară. Petra, mezina familiei, a venit pe lume într-o zi de sâmbătă, mai exact pe 29 aprilie 2017. Soția fostului moderator de la Kanal D și-a început cariera în televiziune cu o rubrică din cadrul matinalului “Canalul de știri” de la Antena 1. Ulterior, ea a fost redactor si reporter special la “9595” emisiunea doctorului Cristian Andrei. În 2008, Cristina Șișcanu a fost reporter special la Euforia TV pentru emisiunea “Femeia conduce”, ajungand apoi la B1 TV, realizator si prezentator al emisiunii “Afla tot ce se petrece vara asta”. După această experiență, ea s-a întors la Antena 1, unde a ajuns la “Acces Direct”.

Mădălin Ionescu (n.r.: 23 august 1970 în Argeș) s-a căsătorit cu actuala soție, Cristina Șișcanu, în 2011. El mai are o fată și un băiat din prima căsătorie.

Citește și...