Acasă » Showbiz » Showbiz internațional » Acesta este motivul pentru care a incercat sa-si ia viata. Secretul pe care l-a aflat Paris despre Michael Jackson

Acesta este motivul pentru care a incercat sa-si ia viata. Secretul pe care l-a aflat Paris despre Michael Jackson

De: Cancan 07/06/2013 | 17:24
Acesta este motivul pentru care a incercat sa-si ia viata. Secretul pe care l-a aflat Paris despre Michael Jackson

Compania organizatoare de concerte AEG Live afirma ca va prezenta la tribunal o serie de dovezi potrivit carora Michael Jackson nu era tatal biologic al primilor doi copii ai sai.

Aceasta amenintare ar fi cauzat tentativa de suicid a fiicei cantaretului, Paris Jackson.

Paris Jackson, in varsta de 15 ani, se afla in prezent sub supravegherea psihiatrilor in spitalul West Hills din Los Angeles, iar tentativa de sinucidere a ei pare ca a reusit sa aduca in sfarsit unitate in familia Jackson, intrucat toti membrii ei doresc insanatosirea fiicei megastarului, se afirma la inceputul acestui articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Potrivit presei americane, adolescenta a incercat sa se sinucida taindu-si venele de la incheietura mainii drepte si luand multe pastile analgezice, dupa care a telefonat la un numar special creat pentru persoanele care incearca sa se sinucida.

Incercand sa afle motivul pentru care Paris Jackson a comis un astfel de gest, tabloidul Daily Mail avanseaza numeroase ipoteze.

Paris a trecut printr-o perioada foarte grea in ultimele luni – fotografiile din ultimele opt saptamani o arata purtand de fiecare data in jurul incheieturilor mansete largi.

Desi acestea pot trece uneori drept accesorii vestimentare, atunci cand fiica megastarului nu le poarta, pe pielea din jurul incheieturilor pot fi vazute multe cicatrice.

Unele surse spun ca Paris era foarte stresata pentru ca se afla in mijlocul examenelor de sfarsit de an. Altii spun ca adolescenta a fost extrem de suparata dupa ce familia Jackson i-a interzis sa mearga la un concert al rockerului Marilyn Manson.

De altfel, Marilyn Manson a postat un mesaj de sprijin pentru Paris Jackson, pe site-ul TMZ, in care a scris: „Sper ca te simti mai bine. Vei fi pe lista mea de invitati oricand vei dori acest lucru”.

O alta cauza ar putea fi batalia care este pe cale sa inceapa si care vizeaza desemnarea persoanei care sa preia rolul de mama pentru Paris.

Tanara a ales sa se indrepte spre mama ei biologica, Debbie Rowe, cu care a inceput sa se intalneasca tot mai des in ultimele luni. Aceasta legatura nu pare sa fie pe gustul bunicii sale Katherine Jackson, in varsta de 83 de ani.

Nu este deloc un secret faptul ca mama megastarului nu are deloc incredere in Debbie Rowe.

Potrivit Daily Mail, care citeaza surse din echipa de avocati a familiei Jackson, Katherine Jackson se asteapta sa inceapa din nou in acest an lupta in justitie cu Debbie Rowe pentru custodia asupra lui Paris.

In joc va fi o parte din pensia lunara de 75.000 de dolari cu care Katherine este platita de avocatii care administreaza averea lui Michael Jackson, pentru a avea grija de cei trei copii ai starului.

Daca Debbie Rowe va primi custodia lui Paris, ea va avea dreptul sa solicite la tribunal o parte din aceasta suma.

Paris si-a petrecut ziua de nastere alaturi de mama ei naturala, iar apoi a mers in vizita la ferma acesteia, unde a petrecut intregul weekend si a parut foarte fericita, jucandu-se cu cainii si caii de acolo.

Insa acea vizita a facut ca Paris sa lipseasca de la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a bunicii sale, Katherine.

In schimb, fratele ei, Prince, in varsta de 16 ani, doreste sa nu aiba niciun contact cu Debbie Rowe. Potrivit unei alte surse, Paris Jackson ar fi amenintat ca va solicita emanciparea legala, adica o iesire a sa de sub custodia tutorilor ei – Katherine Jackson si varul ei TJ, fiul lui Tito Jackson – inainte de a deveni majora din punct de vedere legal, la varsta de 18 ani.

Presa americana afirma ca adolescenta era „deprimata” si foarte nervoasa in ultimele saptamani, cerand sa petreaca cel putin o luna in vacanta de vara la ferma mamei sale biologice, in Palmdale.

In resedinta ei actuala, administrata de Katherine Jackson, care este membra a cultului Martorii lui Iehova, tanara este adeseori criticata din cauza coafurii sale, a prietenilor, a faptului ca se machiaza si a muzicii pe care o asculta.

In ultimele saptamani, Paris Jackson adoptase un stil rebel, vopsindu-si parul in culori indraznete – portocaliu si roz – si purtand tricouri cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, care s-a sinucis.

Fotografia principala de pe contul ei de Twitter reproduce tabloul „Starry Night”, de Vincent van Gogh, pe care celebrul pictor a realizat-o in perioada in care era internat intr-un azil.

Potrivit presei americane, Paris pare ingrijorata in plus de imaginea lasata de tatal ei, dorind ca lumea sa isi aminteasca de Michael Jackson ca de un artist exceptional, nu ca de un dependent de medicamente.

Intr-un interviu acordat saptamana trecuta, Paris a spus ca doreste sa transforme celebra ferma Neverland intr-un parc de distractii pentru copiii provenind din familii sarace.

Dupa ce a inceput sa foloseasca serviciul de microblogging Twitter, Paris a fost bombardata cu o serie de mesaje agresive si insultatoare din partea unor persoane care i-au reamintit de acuzatiile de pedofilie cu care s-a confruntat Michael Jackson.

Anumite surse afirma ca Paris este totodata „ingrozita” de faptul ca ar putea sa fie chemata sa depuna marturie in procesul pe care familia Jackson l-a intentat companiei AEG Live, organizatoarea seriei de 50 de concerte pe care megastarul urma sa le sustina la Londra incepand din iulie 2009.

Familia Jackson a acuzat compania AEG de neglijenta atunci cand l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat in 2011 pentru omucidere involuntara si considerat vinovat de moartea cantaretului Michael Jackson, si sustine ca Michael Jackson nu se afla intr-o stare fizica corespunzatoare pentru a putea sa sustina acele concerte.

Compania AEG afirma ca detine o dovada „irefutabila” care atesta faptul ca Michael Jackson nu este tatal biologic al primilor doi copii ai sai – Prince si Paris – si doreste sa prezinte la tribunal aceasta dovada. Avocatii familiei Jackson considera ca aceasta problema este irelevanta, iar AEG incearca doar sa discrediteze familia Jackson.

Anumite surse sustin ca aceasta amenintare a reprezentat detaliul care a determinat tentativa de suicid a lui Paris Jackson, care a emotionat o lume intreaga atunci cand a spus, in timpul ceremoniei funerare a megastarului, ca Michael Jackson a fost „cel mai bun tatic din lume”.

In anii care au urmat, Paris Jackson, care avea 11 ani atunci cand tatal ei a murit, a acordat interviuri in emisiunile de televiziune realizate de Oprah Winfrey si Ellen DeGeneres, a aparut in articole din numeroase reviste si a strans peste 1 milion de admiratori pe Twitter.

Adolescenta si-a exprimat intentia de a incepe o cariera muzicala si intentioneaza sa joace si in filmul „Lundon’s Bridge and the Three Keys”.

Dupa moartea lui Michael Jackson, in 2009, mama acestuia, Katherine, in varsta de 83 de ani, a fost numita tutorele copiilor starului, conform dorintei acestuia, exprimata in testamentul sau.

Bunica celor trei imparte custodia copiilor cu varul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, dupa ce Katherine Jackson a fost data disparuta, in luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenta acesteia dupa ce femeia nu i-a mai vazut pe nepotii sai timp de 10 zile.

Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus ca, in aceasta perioada, s-a relaxat intr-o statiune. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cantaretului si cateva organizatii de caritate.

Avocatul John Branca si producatorul muzical John McClain au fost numiti administratori ai fondului, intr-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp inainte de a muri.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei „intoxicatii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima in noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de inchisoare.

R.N.

teracota

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...