Acasă » Știri » Acestea sunt cele mai tari faze de la „Românii au talent“. Vezi super-fazele celei de-a patra ediţii!

Acestea sunt cele mai tari faze de la „Românii au talent“. Vezi super-fazele celei de-a patra ediţii!

De: Cancan 11/03/2016 | 20:43
Acestea sunt cele mai tari faze de la „Românii au talent“. Vezi super-fazele celei de-a patra ediţii!

Cum v-am obişnuit deja, de trei ediţii încoace, nici în această vineri nu ne lăsăm mai prejos şi vă spunem care sunt cele mai importante momente ale show-ului „Românii au talent“.

UPDATE 23:06 Două surori, Diana şi Ecaterina, au reuşit să îi facă lui Smiley „pielea cocoş“. Nu-l învinuim, cu toţii am avut în faţa ochilor un duet, un dans pe-o bară amplasată în mijlocul scenei. Ne-au vrăjit cu mişcări perfect coordonate, au devenit foarte senzuale într-o clipă, şi unde mai pui că sunt amândouă dansatoare profesioniste, cu multe ore de muncă în spate.


Romanii au talent 2016: Ryabova Ecaterina si Diana Kushchak – Pole dance pe vocearomaniei.protv.ro
 

UPDATE 23:03 Aţi văzut vreodată cu ochii voştri un androgin în carne şi oase? Dar unul în rochie, care îşi încearcă abilităţile de cântăreţ/ cântăreaţă, care mai militează pentru pinguinii din Antarctica? Dacă nu aţi apucat să îl vedeţi acum, nu mai aveţi ocazia, pentru că n-a trecut în etapa următoare.

UPDATE 22:58 „Mamă, ce-a smântânit-o!“ sau „dă-i ca la mămăligă!“ au fost reacţiile lui Smiley, la momentul care ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

 


Romanii au talent 2016: Olga Guseza – Acrobatii la inaltime pe vocearomaniei.protv.ro

E vorba de un număr de acrobaţie cum rar mai vezi la un show televizat, c-o acrobată care aproape a atins scena, de la o înălţime considerabilă. Totul cât era învârtită încontinuu de către partenerul său de scenă.

UPDATE 22:45 Acesta este momentul în care toţi telespectatorii vor toarce de fericire, pentru că au în faţa ochilor şase pisici foarte talentate. Iar pentru a obţine efectul de cât mai multă drăgălăşenie, ghemotoacele de blană poartă tricouri cu dungi.

Dacă ar fi intrat în etapa următoare cu toţi cei patru de „da“, nici n-ar fi trebuit să vă întrebaţi cine va câştiga acest sezon al show-ului transmis de ProTV. Ştim cu toţii că pisicile stăpânesc lumea, deja au acaparat Internetul.

UPDATE 22:35 „Detest bărbaţii!“, ne cântă o Bella autohtonă din „Frumoasa şi bestia“. Începutul a fost cât se poate de promiţător, chiar interesant, fiindcă mai rar vezi un moment de musical pe scena de la „Românii au talent“.

Bella a explicat de ce detestă bărbaţii
Bella a explicat de ce detestă bărbaţii

Aşteptarea noastră este ca data viitoare să ne facă cunoştinţă şi cu bestia.

UPDATE 22:30 O trupă de trei băieţi au făcut de câteva ori „hop, hop, hop“, aşa cum o zicea şi Smiley, însă momentul nu prea a fost înţeles de Florin Călinescu. Dacă aţi văzut cum a privit numărul de dans, veţi înţelege la ce ne referim.

Cei trei baieti au pus-o de-un hip-hop
Cei trei baieti au pus-o de-un hip-hop

UPDATE 22:05 Aţi auzit până acum gluma cu „ştiai că şi tata lui Enrique cântă?“, suntem convinşi de asta. Cam pe aceeaşi idee merge şi tânărul care tocmai ne-a mărturisit că Enrique Iglesias îl cam… excită, iar de fiecare dată când aude câte o piesă de-a lui „e ca şi când urechile mele ar face sex“. Apoi a urcat pe scenă şi a început să cânte „Big in Japan“ de la Alphaville. Nu ştim ce s-a întâmplat pe drumul până în faţa juriului, dar ne-a plăcut călătoria până în anii ’80.

UPDATE 21:58 Cei mai periculoşi ninja sunt acum pe scena de la „Românii au talent“. Doar că în loc de săbii, au la ei alte arme: cele mai spectaculoase mişcări de dans pe care le-am văzut până acum, în acest sezon.

Doi baieţi şi o fată au făcut-o pe samuraii şi le-a ieşit bine!
Doi baieţi şi o fată au făcut-o pe samuraii şi le-a ieşit bine!

Staţi, ne-am înşelat! Ce ninja adevărat şi-ar lăsa acasă săbiile? Iar ca surpriza să fie completă, unul dintre mascaţii cu sabie e-o femeie, care s-a mişcat cât cei doi colegi ai săi la un loc.

UPDATE 21:50 Nu ne credem ochilor! Dar le plângem de milă urechile, chiar dacă am avut senzaţia la început că o vedem pe Kate Bush, pe micul ecran. Emilia a venit, Emilia a plecat. Nu cu câţi de „da“ ar fi sperat, mai ales c-a fost comparată cu desenele animate japoneze de către Florin Călinescu. Nici Andra n-a simţit prea bine „interpretarea“. O înţelegem, e o perfecţionistă.

UPDATE 21:40 Ne-am urcat în „expresul talentelor“ şi am făcut o scurtă călătorie până în Iaşi. Ne-am întâlnit cu Dumitru Cristian Zlatan, cel care vrea să îşi poată ajuta cumva surorile.

O face în paşi de dans, pe care nu ştim la cei 12 ani ai săi de unde i-a învăţat, dar vrem să urmăm şi noi câteva astfel de cursuri. Mai mult, Cristi aduce un pic cu Justin Bieber, aşa că nu ne-am mira dacă ar deveni următorul fenomen al României, mai ales că a învăţat de unul singur cam tot ce ne-a dansat în această seară.

UPDATE 21:35 Surpriza acestei seri de vineri şi-a găsit drumul până în faţa juraţilor şi se numeşte Sergiu Chirilă.
 


Romanii au talent 2016: Sergiu Chirila – Interpreteaza piesa Caruso pe vocearomaniei.protv.ro

Sergiu ne-a cam păcălit, fiindcă am crezut cu toţii că vom asista la un moment de dans, aşa cum a şi început momentul. Însă, ne-a lăsat cu gura căscată când a început să fredoneze o arie de operă.

Concurentul a stârnit ropote de aplauze
Concurentul a stârnit ropote de aplauze

Ne dorim să ne facă o farsă de genul şi în etapa următoare, în care a intrat cu patru de „da“ şi ropote de aplauze. S-a întors şi celebra piele de găină a Andrei, iar noi tot aşteptam să o spună de câteva săptămâni încoace.

UPDATE 21:30 Un clujean pe nume Gheorghe, îmbrăcat în port popular, e acum pe scena de la „Românii au talent“ şi simte chemarea naturii.
 


Romanii au talent 2016: Gheorghe Anghel – Intrepreteaza cantecul Intr-o dimineata in jungla pe vocearomaniei.protv.ro

Nu i-au simţit pe deplin momentul membrii din juriu, fiindcă s-au gândit că dacă şi în semifinală bărbatul de peste 50 de ani va striga maimuţele, nu se va ajunge nicăieri cu acest show.

Lui Ghorghe nu prea i-a ieşit melodia populară
Lui Ghorghe nu prea i-a ieşit melodia populară

UPDATE 21:25 O elevă a vrut să le demonstreze tuturor prietenilor săi cât de talentată este, în schimb a primit patru de „Nu“. Cum a încercat un stil de dans care ar fi mai pe la începuturi în România – twerk, tânăra va trebui să mai exerseze. La sfatul Mihaelei Rădulescu, fata mai are de lucrat cu anteriorul şi ar trebui să o lase mai uşor cu posteriorul.

UPDATE 21:10 Daniel Hex,din Timişoara, prestidigitator a reuşit un număr spectaculos folosind un pachet de cărţi, un pahar cu vin şi o ţigară.
 


Romanii au talent 2016: Daniel Constantin Popescu – Moment de prestidigitatie pe vocearomaniei.protv.ro

”În seara asta am zis că mă las de fumat”, e ultimaţigară, a spus, el aprinzăndu-şi ţigara

Trucul cu cărţile a prins la public
Trucul cu cărţile a prins la public

UPDATE 21:00Eu te iubesc Transilvania”, a cântat o simpatică bătrânică, autoinititulată ”Baba sexy”.

 


Romanii au talent 2016: Ana Cheregi – Moment artistic pe vocearomaniei.protv.ro

”Pot să stau oricum, dar nu în cap, că-mi cas poalele” a mai spus concurenta inainte sa-şi asume voturile negative

UPDATE 20:57Am făcut şi amor cu Felix, am terminat, am revenit!“,  a spus Mihaela Rădulescu, după o interpretare excepţională a romanticei piese clasice Carmina Burana.

Răduleasca s-a gândit la Felix pe interpretarea piesei romantice
Răduleasca s-a gândit la Felix pe interpretarea piesei romantice

UPDATE 20:48 Giuliano, un sofer din Bucureşti, a falsat de zor pe o melodie romantică. ”Ai bufeuri, ai mâncat gras, ai arsuri, te pot ajuta cu ceva?“, i-a spus, în glumă, Florin Călinescu, înainte de votul negativ.

UPDATE 20:40. Doi artişti de circ îmbrăcaţi cu costume de inspiraţie medievală au incântat publicul cu un număr de o execuţie impecabilă, folosind sfori cu bile la capăt. ”Cu siguranţă trebuie să ai bile ca să faci asta”, a spus Andi. „Am crezut ca ii reteaza creasta!”, a completat Smiley.

 

Artisştii de circ au încântat publicul
Artisştii de circ au încântat publicul

UPDATE 20:32 Mihaela Radulescu nu s-a putut abţine să nu comenteze o interpretare haioasă oferită de doi ciobani moderni la melodia ”Eu şi iarna sunt pe val”, în varianta „Eu şi iarna-s pe măgar. Nu am nevoie nici de cal!”


Romanii au talent 2016: Guvid Jimmy – Reinterpreteaza piesa Eu si Iarna sunt pe Val pe vocearomaniei.protv.ro

”Eu fiind creaţă toată viaţa mi s-a spus oaie, in anumite cercuri”, a spus Raduleasca, autoironizandu-se.

Cei doi ciobani moderni au falsat e zor
Cei doi ciobani moderni au falsat e zor

În urmă cu o săptămână, juraţii şi telespectatorii aveau în faţa ochilor momente atât haioase, cât clipe care i-au ţinut cu sufletul la gură.

Au defilat pe scena spectacolului difuzat de ProTV diferite personaje, unul mai talentat ca altul, însă nu toţi au reuşit să treacă mai departe, în etapa următoare. Aşa că vinerea trecută au fost şi mulţi concurenţi plini de ei, însă nu i-a recomandat chiar atât de tare vocea şi talentul.

Smiley şi Bartoş şi-au premiat favoritul, Mihaela pe al său

Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine şi a trimis în semifinală un dansator la bustul gol
Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine şi a trimis în semifinală un dansator la bustul gol

Bineînţeles, au fost şi doi concurenţi care au impresionat până şi cel mai sceptic telespectator, un cuplu de balerini care au fost trimişi direct în semifinală. Cea care a făcut alegerea şi a apăsat pe butonul auriu a fost Mihaela Rădulescu, impresionată până la broboane de sudoare de pătrăţelele dansatorului la bustul gol.

Nici unul dintre clienţii mai vechi ai show-ului „Românii au talent“ nu a putut să lipsească, iar îmbrăcat într-un costum lucios, Sebastian şi-a încercat şi în ediţia trecută norocul.

Sebastian ne-a făcut să fim nostalgici după anii '90
Sebastian ne-a făcut să fim nostalgici după anii ’90

Îndrăgit de public, fiindcă să nu uităm, chiar a reuşit să ridice o sală întreagă în picioare, concurentul-veteran a primit şi o mică atenţie din partea cuplului de vedete Smiley-Pavel Bartoş. Sebastian a plecat acasă cu o „carte de muncă“ marca „Românii au talent“, una onorifică, desigur.

Aşadar, nu rataţi nici în această seară cea de-a patra ediţie a show-ului „Românii au talent“, care va începe de la 20:30, pe ProTv. CANCAN.ro vă va ţine la curent cu cele mai importante momente ale ediţie din această vineri.

Mădălina Moraru

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la voia întâmplării
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...