Acționarii moldovenilor anunță revoluția în vară: „Trăim o mare dezamăgire!”

Autor: Cristian P
Publicat: 17/05/2018 | 09:30
Acționarii moldovenilor anunță revoluție la echipă în vară.
Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, a digerat cu greu eșecul cu Chiajna iar la final nu i-a menajat deloc pe jucători, mulți dintre ei aflați la final de contract.

„A fost o mare rușine. Nu am avut reacție, haotici. Eu nu m-am bucurat când a rămas Chiajna în zece. Dacă ne uităm în ultimii cinci ani, noi nu știm să gestionăm momentele astea. Așa neputință… nici nu știi ce să spui. Când vezi că Sepsi e în urma ta și ai meci direct la ei, trebuie să ai reacție. Dacă un jucător e la final de contract, e demotivat. Numai în România se poate întâmpla. Trebuie să-ți faci datoria până la final, să prinzi un alt contract. Am mai pierdut meciuri dar nu îmi aduc aminte să ne fi prezentat la vreun meci așa cum am făcut-o cu Chiajna. Acesta nu a arătat deloc a meci de Liga I. Este o mare dezamăgire. Cu excepția la două-trei jocuri, am arătat rău anul acesta”, a spus Cornel Șfaițer.

La rândul său, Valeriu Iftime a declarat că în următoarele zile va decide cine va rămne și cine va pleca de la FC Botoșani.

„Încă nu știm cine pleacă și cine rămâne. Am vrut ca fiecare jucător să dea tot ce poate și să rămână la Botoșani. După un așa meci ar trebui să închidem porțile. Aici nu se face fotbal, se face antifotbal. Nu scorul, nu rezultatul, ci atitudinea. Să nu dai un șut la poartă… Să faci handbal… Unii spun că meciul nu e jucat pe bune. Eu spun că a fost jucat pe foarte bune. Asemenea stare de nepuțință ca în seara asta este dublu rușinii de la Mediaș. Au dreptate să ne acuze toți. Ce să fac eu? Parcă nu merită niciun efort de a face fotbal în condițiile astea. Nu am unul pe care să-l evidențiez. Parcă erau băuți, nici măcar la un amical nu am văzut așa ceva. Nu mai vorbesc ce s-a întâmplat la gol. La ce e bun fotbalul? Să plătesc niște salarii și să aflăm în treabă. Noi facem spectacol? Astăzi a fost spectacol fotbalistic? Mie îmi este rușine și îmi scuze de la spectatori”, a afirmat Iftime.

Citește și...