Actorul John Cena s-a despărțit de logodnica lui, Nikki Bella, cu trei săptămâni înainte de nuntă

Publicat: 16/04/2018 | 09:43

La șase ani de când și-au început povestea de iubire, John Cena și Nikki Bella au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Cei doi au vorbit despre decizia lor cu jurnaliștii de la Us Weekly.

John Cena (40 de ani) și Nikki Bella, care e una dintre cele mai sexy luptătoare de wrestling (34 de ani), s-au cunoscut în 2012. Ultima dată au fost văzuți împreună duminică, 8 aprilie.

John Cena a fost înșelat de Nikki Bella?

Ipoteza că frumoasa Nikki l-ar fi înșelat pe John Cena a apărut, după ce mulți au recitit o postare recentă de-a acestuia. În urmă cu două zile, starul din „Blockers” a postat pe Instagram o poză cu un citat din Walt Whitman pe care era scris mesajul: „Suntem împreună. Uit restul”.

„Deși această decizie a fost una dificilă, vom continua să ne iubim și să ne respectăm unul pe celălalt. Vă cerem să ne respectați intimitatea în această perioadă din viețile noastre”, au spus cei doi foști iubiți într-un comunicat, potrivit sursei citată mai sus.

Actorul și luptătorul de wrestling a cerut-o de soție pe Nikki Bella în urmă cu un an. Decizia de a se despărți a venit cu doar trei săptămână înainte să pășească în fața altarului.

A post shared by John Cena (@johncena) on

 

În urmă cu o lună, John Cena a vorbit cu jurnaliștii de la Us Weekly despre relația lor și a recunoscut că e nevoie de multă muncă.

„Relațiile sunt dificile. Să nu te gândești niciodată că iubirea e ușoară. Iubirea e frumoasă, dar ne-am dat seama după ce am fost împreună cinci ani că iubirea nu este ușoară. Lucrăm în fiecare zi la noi. Avem problemele noastre la fel ca alții. Unele dintre ele sunt foarte publice, în timp ce altele nu sunt. Dar lucrăm în fiecare zi la noi. De fiecare dată când mă supăr, îmi dau seama întotdeauna că nu pot trăi fără ea și că o iubesc și d-asta cad în atât de multe probleme”, potrivit Us Weekly.

Citește și...