Actrița Dayanara Torres a fost diagnosticată cu cancer. Vestea tristă a dat-o chiar ea

Publicat: 05/02/2019 | 21:44

Vești cumplite pentru fanii actriței Dayanara Torres!  Ea a fost diagnosticată cu temutul cancer și a împărtășit situația dificilă în care se află într-o înregistrare făcută publică pe o rețea de socializare. Dayanara Torres a câștigat titlul de Miss Univers în 1993.

Actrița și prezentatoarea TV Dayanara Torres a mărturisit cu lacrimi în ochi că a fost diagnosticată cu melanom – cea mai periculoasă formă de cancer de piele. În filmarea făcută publică pe contul său de Instagram, vedeta din Puerto Rico a dezvăluit că medicii i-au pus acest diagnostic după apariția unei noi alunițe, cu un aspect neregulat, pe picior, în zona din spate a genunchiului. Se pare că boala a evoluat rapid și s-a extins pe picior în sus.

“(…). Astăzi am vești proaste… Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom. După o biopsie și o a doua operație, marțea trecută, rezultatul este, din păcate, pozitiv. Acum așteptăm să vedem ce tratament voi primi. Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a mai răspândit în alte zone sau organe (…)”, a scris Torres pe Instagram.

În vârstă de 44 de ani, Dayanara Torres este logodită cu producătorul de film Louis D’Esposito, cunoscut mai ales pentru proiectele Marvel. De altfel, el a fost cel care a insistat ca partenera lui să meargă la un control, însă aceasta a tot amânat-o.

View this post on Instagram

Soy #Guerrera As mothers we are always taking care of everyone around us… our kids, family, friends & often we forget to take care of ourselves. 💫 Today I have some sad news… I have been diagnosed with skin cancer "melanoma" from a big spot/mole I never paid attention to, even though it was new, it had been growing for years & had an uneven surface. 💫 My fiancé Louis had been begging me to have it checked & finally made an appointment himself… after a biopsy & a second surgery last Tuesday the results unfortunately are positive. Now we are waiting to see which treatment I will be receiving but they have already removed a big area from the back of my knee & also they have removed 2 lymph nodes at the top of my leg where it had already spread. Hoping it has not spread to any more areas or organs. 🙏🏻 💫 I have put everything in God's hands & I know he has all control… My sons although a bit scared know about my faith and know they have a warrior of a mommy! 💫 But if I can help anyone along the way based on my experience, it would be to tell you… PLEASE, never forget to take care of yourself. If you see something or feel something different in your body have it checked… I had no idea skin cancer could spread anywhere else in your body. . . #Guerrera #iHaveFaith #TrustGod "God doesn't give the hardest battles to his tougher soldier, he creates the toughest soldiers through Life's hardest battles". TODAY is #WorldCancerDay #RaisingAwareness

A post shared by Dayanara Torres (@dayanarapr) on

Dayana Torres se pregăteşte de nunta cu Louis D’Esposito

Dayana Torres trăiește o frumoasă poveste de iubire cu vicepreşedintel de la Marvel Studios, Louis D’Esposito. Frumoas actriță a spus totul despre nunta cu logodnicul ei, într-un interviu pentru Mezcal TV.

“Eu cred că de data asta va fi ceva mult mai intim, mai mic. Mie îmi place la munte, cu pădure, cu multă verdeață. Nu știu însă, nu știu. Nu m-a cerut în căsătorie până nu a cerut permisiunea copiilor mei. Atunci când copiii mei au spus da, atunci a venit și mi-a dat inelul”, a povestit Dayana Torres în urmă cu o lună.

Citește și...