Actrița Michelle Williams s-a despărțit de soțul ei, la nici un an de la căsătorie

Publicat: 22/04/2019 | 14:32

Actrița americană Michelle Williams s-a despărțit de soțul ei, muzicianul Phil Elverum, la nici un an de la căsătorie, potrivit publicației britanice The Sun.

Cunoscută pentru discreția privind viața sa privată, Williams, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit în secret, la începutul lunii iulie 2018, cu muzicianul Phil Elverum, în vârstă de 40 de ani.

Însă cei doi s-au despărțit la începutul acestui an, potrivit unor surse citate de publicația People.

A fost o despărțire pe cale amiabilă și au rămas prieteni„, a declarat sursa.

Confirmând căsătoria pentru revista Vanity Fair, Michelle Williams descria anul trecut relația cu Elverum, a cărui primă soție a murit din cauza unui cancer pancreatic, drept „foarte specială și sacră”.

Williams are o fiică, Matilda, în vârstă de 12 ani, cu regretatul actor Heath Ledger, dar cei doi au rupt relația, care a durat trei ani, în 2008, cu câteva luni înainte ca acesta să moară, la vârsta de 28 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

Michelle Williams a mai avut anterior relaţii cu actorul Jason Segel, regizorul Spike Lee, dar și cu scriitorul Jonathan Safran Foer.

Actrița a primit patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Manchester by the Sea” (2016), „My Week with Marilyn” (2011), pentru care a primit un Glob de Aur, „Blue Valentine” (2010) și „Brokeback Mountain” (2006).

Citește și...