Actrița Stefanie Sherk, soția actorului nominalizat la Oscar Demián Bichir, s-a sinucis

Publicat: 26/04/2019 | 14:31

Actrița canadiană Stefanie Sherk, soția actorului mexican nominalizat la Oscar Demián Bichir, s-a sinucis, la vârsta de 43 de ani, potrivit accessonline.com. Informația despre decesul actriței, produs pe 20 aprilie, a fost făcută publică patru zile mai târziu de Bichir, prin intermediul unui mesaj publicat pe platforma de socializare online Instagram.

Actorul a scris că Sherk a murit „în liniște”. „Am trecut prin cea mai dificilă și tristă perioadă a vieților noastre și nu știm de cât timp vom avea nevoie pentru a trece peste această durere”, a scris Bichir. „Sperăm că frumoasa noastră Stefanie, îngerul și iubirea vieții mele, își va găsi pacea eternă”, a mai scris actorul, care nu a specificat cauza morții și a cerut să i se respecte dreptul la viață privată.

Actrița Stefanie Sherk, soția actorului nominalizat la Oscar Demián Bichir, s-a sinucis

Stefanie Sherk s-a sinucis prin înec

Conform unor documente redactate de medicul legist după efectuarea autopsiei, obținute de platforma accesshollywood.com, actrița s-a sinucis prin înec. Potrivit unor surse, actrița a fost descoperită lipsită de cunoștință în piscina casei sale din Los Angeles. Se pare că aceasta suferea de depresie. Bichir și Sherk și-au început relația în 2010, s-au căsătorit în 2011 și nu au avut copii. Actorul mexican are însă o fiică, Gala, născută în 2011, de o femeie spaniolă cu care a avut o relație pasageră.

Stefanie Sherk a jucat în debutul regizoral al lui Bichir, „Un Cuento de Circo & A Love Song” (2016), precum și în filme precum „Star Power”, „Valentine’s Day” și „Loco Love”, dar în „#Hashtag: The Series”.

În vârstă de 55 de ani, Demián Bichir a fost nominalizat la Oscar în 2012, pentru rolul din filmul regizat de Chris Weitz „A Better Life”. De altfel, la momentul respectiv, Bichir a fost abia al doilea mexican nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol principal, după Anthony Quinn. A mai apărut în filme precum „The Hateful Eight”, „Che: Guerrilla” și „Sex, Shame & Tears”.

Citește și...