Accident grav pe DN7! A fost activat planul roşu de interventie

Publicat: 20/10/2016 | 09:46

Un accident grav a avut loc joi pe DN7. Accidentul s-a produs în jurul orei 07.30. Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz plin cu pasageri s-a izbit violent de un autoturism.

UPDATE:”Dintre cele nouă victime, una dintre ele e în stare gravă. (…) La mai bine de o oră de la producerea accidentului, circulaţia nu a fost reluată în totalitate. Se circulă, în schimb, pe o singură bandă, alternativ.„, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iancu de Hunedoara, căpitanul Bogdan Dănăiaţă.

A fost activat planul roşu de intervenţie. Opt ambulanţe au ajuns la faţa locului. Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Orăştie, Deva şi Hunedoara. Victimele sunt în afara oricărui pericol. Printre răniţi nu sunt copii.

A avut loc un accident între un microbuz şi un autoturism, în urma căruia au rezultat nouă victime. Victimele au fost duse la spitalele de urgenţă din Orăştie, Deva şi Hunedoara„, a declarat Bogdan Dănăiaţă, purtător de cuvânt la ISU Hunedoara.
 

Citește și...