Aceasta e cartea pe care vedetele de la noi abia au aşteptat să o citească. GIULIA a dat verdictul: „E momentul să…“

Publicat: 08/12/2016 | 17:32

Volumul „Toate titlurile bune au fost date“, care poartă semnătura lui Silviu Iliuţă, a reuşit să devină rapid cartea preferată de majoritatea vedetelor de la noi, după ce acestea au citit-o pe nerăsuflate.

Cartea „Toate titlurile bune au fost date“ conţine o serie de povestiri, iar o parte dintre ele au fost publicate în formă neterminată, aşa cum erau ele şi pe blogul lui Silviu Iliuţă, cel care e şi autorul blogului cronicipebune.ro. Cât se poate de amuzante, poveştile acestuia au devenit rapid preferate de multe vedete de la noi, printre care şi cântăreaţa Giulia, Florin Chilian sau omul de televiziune Şerban Huidu.

„«Toate titlurile bune au fost date» este ca o rugăciune: Doamne, dă-mi puterea să schimb ceea ce poate fi schimbat, răbdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat şi înţelepciunea de-a distinge între cele două“, a spus Şerban Huidu.

„Iliuţă scriitor! În context Silviu nici nu mai există, este prea serios şi parcă prea nepotrivită seriozitatea numelui cu uşurinţa scriiturii care nu este încă îndeajuns de lejeră decât dacă nu reuşeşti să treci de epiderma cuvintelor aşezate cu talent unul după altul în aceste pagini. Pisicher, viu, vioi, alert, atent: Iliuţă scriitor – îmi place!“, a spus Florin Chilian.

„Dacă încă nu ţi-ai comandat această carte e momentul să o faci! Vei găsi în paginile ei o parte din I love it!“, a mărturisit Giulia.

Volumul poate fi găsit şi comandat de AICI!

Citește și...