Această tânără i-a băgat pe internauţi în alertă! E disperată şi cere bani să ajungă la Bucureşti, dar de fapt…

Publicat: 20/07/2016 | 17:21
Această tânără i-a băgat pe internauţi în alertă! E disperată şi cere bani să ajungă la Bucureşti, dar de fapt…

O tânără a reuşit să îi enerveze la culme pe internauţi, iar asta după ce le-a cerut prietenilor de pe Facebook să îi dea bani de drum pentru a ajunge la Capitală.

Postarea de pe-o reţea socială a unei tinere care le cere ajutorul internauţilor să o „împrumute“ cu o sumă de bani a reuşit să facă pe toată lumea să reacţioneze extrem de dur vizavi de această „rugăminte“. Asta deoarece tânără şi-a rugat prietenii virtuali de pe Facebook să îi trimită 50 de lei pentru a ajunge la Bucureşti, acolo unde ar avea un… curs.

Mai mult decât atât, reacţiile internauţilor au fost cât se poate de dure, asta după ce câţiva dintre ei, naivi şi binevoitori i-ar fi trimis deja suma cerută. În respectivul anunţ, tânăra îşi lasă şi numărul de telefon, însă anunţul ar fi unul cât se poate de suspect, fiindcă la respectivul număr răspunde, de fapt, un bărbat.

Respectiva postare a avut nenumărate reacţii din partea celor prezenţi pe reţeaua socială, care le-au dat de grijă tuturor să nu o ajute pe tânără, pentru că ar putea rămâne rapid fără bani.

Citește și...