Are 78 de ani şi de 63 se hrăneşte cu câte 2 kg de nisip pe zi! Ce transformări spectaculoase s-au produs cu organismul ei

Publicat: 04/01/2017 | 12:45
Are 78 de ani şi de 63 se hrăneşte cu câte 2 kg de nisip pe zi! Ce transformări spectaculoase s-au produs cu organismul ei

Kusma Vati, o femeie în vârstă de 78 de ani, din India, are un regim alimentar cel puţin neobişnuit. Bătrâna a mărturisit că de 63 de ani meniul ei zilnic conţine... două kilograme de nisip.


Kusma Vati, o femeie de 78 de ani, din India, pare să fi descoperit secretul longevităţii! Bătrâna a mărturisit că de 63 de ani mănâncă câte 2 kg de nisip zilnic, iar de atunci a observat transformări spectaculoase în organismul său. Femeia spune că nu a fost nevoită să mai meargă niciodată la medic de atunci, că nu o doare stomacul, mai mult decât atât, se laudă cu o dantură perfectă.
”Am început să mănânc nisip de la 15 ani. La început m-a durut stomacul, dar nu a durat mult. Simt cum mineralele din nisip îmi oferă energia de care am nevoie pentru a lucra pământul. Mănânc nisip şi pietriş de 63 de ani. Îmi place foarte mult să fac asta şi nu cred că au vreun efect nociv. Nu am avut nicio problemă stomacală, iar dinţii mei sunt în regulă, ba chiar sunt mai puternici. Pot să muşc din cea mai tare piatră fără probleme”, a declarat Kusma Vati pentru metro.co.uk.

Citește și...