Atac pe străzile din LONDRA! O femeie a murit, iar alte persoane sunt în stare gravă!

Publicat: 04/08/2016 | 09:42
Atac pe străzile din LONDRA! O femeie a murit, iar alte persoane sunt în stare gravă!

O femeie a murit, iar alte şase persoane au fost grav rănite în noaptea de miercuri spre joi, în centrul Londrei, acolo unde s-a petrecut un posibil atac terorist.

UPDATE: Noi detalii au ieşit la iveală despre atacul care a avut loc pe străzile din Londra, cu o noapte în urmă, atunci când o femeie a murit, iar alte 5 persoane au ajuns în stare gravă la spital. La câteva ore după atac, Poliţia a descoperit că atacatorul are vârsta de 19 ani şi este un cetăţean norvegian de origine somaleză. De asemenea, femeia care a murit în urma atacului cu armă albă este o femeia din America, care avea peste 60 de ani.

Iniţial s-a luat în calcul ipoteza teroristă, dar autorităţile au susţinut că este cel mai probabil vorba despre o persoană cu tulburări psihice. Atacatorul a fost reţinut imediat după ce a fost imobilizat cu ajutorul unui aparat cu electroşocuri. Mai mult, atacul s-a produs lângă Hotelul Imperial din centrul Londrei.

 

Mai exact un bărbat a atacat cu cuţitul mai multe persoane în centrul Londrei, iar autorităţile încearcă acum să determine dacă a fost sau nu vorba despre un atac terorist. Poliţia metropolitană londoneză afirmă că a primit un apel la 22.33 ora locală, miercuri, în care se raporta că a un bărbat înarmat cu un cuţit a fost văzut rănind mai multe persoane în Piaţa Russel. Poliţiştii au ajuns la faţa locului însoţiţi de serviciul de ambulanţă şi au găsit şase răniţi. 

O femeie, despre care nu se dau alte detalii, a primit îngrijiri medicale pe loc, dar după scurt timp a decedat. Se aşteptau detalii despre celelalte victime. 

La ora 22.39 a fost arestat un bărbat, care s-a dovedit a fi un tânăr de 19 ani. În cursul arestării, un poliţist a folosit un taser (armă neletală cu şocuri electrice – n. red.).  În zonă au fost desfăşurate mai multe unităţi de poliţie, pentru a ţine situaţia sub control.  „Una din posibilităţile investigate este terorismul”, se încheie comunicatul citat.

Individul arestat după atacul cu cuţit, care a făcut un mort şi mai mulţi răniţi miercuri seara la Londra, suferea de probleme psihice, a indicat joi dimineaţa un responsabil al poliţiei, anunţă cei de la ştiripesurse.ro.

Citește și...