Bilant sumbru: 18 persoane, extrem de grav rănite în atentatul de la NISA

Publicat: 15/07/2016 | 09:14
Bilant sumbru: 18 persoane, extrem de grav rănite în atentatul de la NISA

Numărul persoanelor care au decedat sau au fost rănite în atacul terorist care s-a produs aseară, la Nisa, a crescut la 84 de oameni, iar din câte se pare şi doi români au fost răniţi în acest atentat.

UPDATE 16:30. 50 de persoane rănite în atentatul de la NISA sunt în stare de ”urgenţă absolută, aflându-se între viaţă şi moarte” a declarat preşedintele Francois Hollande. 18 sunt în stare extrem gravă, cu şanse foarte mici de supravieţuire.

 

Cu o seară în urmă, un camion a lovit un grup de oameni care participau la manifestaţiile din Nisa, de ziua Franţei, iar printre aceştia s-au numărat şi doi români. Mai mult, Radu Totelecan, preot paroh în Nisa, a spus că cei doi români, rezidenţi în Nisa, sunt internaţi în spital, iar alături de ei se află reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe. Cei doi au fost prinşi printre persoanele care au fost izbiţi din plin de camionul la volanul căruia se afla un bărbat de origine tunisiană, care a fost împuşcat mortal de către autorităţi. Cei doi au fost duşi de urgenţă la spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale de specialitate.

„Are ambele picioare fracturate“, a declarat preotul de la parohia română din Nisa, despre starea de sănătate a unuia dintre românii care au fost răniţi în atacul din seara de 14 iulie.

Citește și...