Căutat de zeci de poliţişti după ce a lăsat un bilet de adio! L-au găsit în cimitir pe vice-primarul din Corbeanca!

Publicat: 10/05/2016 | 15:43
Căutat de zeci de poliţişti după ce a lăsat un bilet de adio! L-au găsit în cimitir pe  vice-primarul din Corbeanca!

Comuna Corbeanca, cunoscută datorită persoanelor publice care locuiesc acolo, a fost lovită în această după-amiază de o tragedie cumplită.
 

UPDATE 18:00 Viceprimarul Dumitru Tudor a fost găsit în viaţă, tocmai în…cimitirul din localitate, după ce scafandrii l-au căutat toată după amiaza în lacul din localitate. Omul abia se ţinea pe picioare, pentru că ar fi fost afectat serios de…consumul de alcool!

Dumitru Tudor (62 de ani), căruia i se spunea ”Dudu„, vice-primarul local, este căutat în acest moment de zeci de persoane acesta fiind dat dispărut după ce angajaţii primăriei au găsit un bilet de adio care prevestea o sinucidere.  Bărbatul a mai fost primar în trecut,  iar acum candida pentru un nou mandat. Omul politic avea un băiat de 30 de ani.

Martorii locali spun că Tudor a venit la Primărie la ora 5:00, atunci când nu era nimeni în clădire, condus de o maşină a serviciului de pază.  Primarul comunei a fost cel care a descoperit bucata de hârtie pe care era scris biletul de ADIO.

Tudor era cunoscut drept un om de teren, de acţiune, aproapiat de locuitori, deschis şi mereu disponibil, însă în mandatul sau de Primar nu s-a reuşit montarea de apă potabilă şi canalizare în Corbeanca, un proiect început şi aproape încheiat de actualul edil.

Momentan nu se cunosc motivele care ar fi putut duce la o eventuale sinucidere, dar se speculează nişte probleme politice sau legate de conducerea Primăriei. Se pare că Dumitru Tudor ar fi primit bani de la cămătari şi că acesta l-ar fi presat să-i restituie. Se pare că acesta ar fi motivul pentru care a recurs la gestul disperat.

 

Citește și...