Caz şocant la un liceu din Neamţ! Doi elevi de 16 ani au întreţinut relaţii intime cât lipsea profesorul din clasă

Publicat: 16/01/2017 | 20:30
Caz şocant la un liceu din Neamţ! Doi elevi de 16 ani au întreţinut relaţii intime cât lipsea profesorul din clasă

Un caz cât se poate de şocant s-a petrecut recent la un liceu din judeţul Neamţ, acolo unde doi elevi au întreţinut relaţii sexuale într-o sală de clasă, câtă vreme profesorul lor lipsea de la oră. Acum, Inspectoratul Şcoalr Judeţean din Neamţ a deschis o anchetă la respectivul liveu. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ, Elena Preda, a declarat, faptul că vineri, părinţii unei eleve de 16 ani de la Grupul Şcolar ”Mihail Sadoveanu” din comuna Borca au depus o sesizare la Poliţie în care se arăta că fata a fost violată. În aceste condiţii, poliţiştii, coordonaţi de un procuror de la Parchetul Judecătoriei Bicaz, au dechis o anchetă pentru a stabili dacă cele sesizate de fată sunt adevărate.

Ulterior, în urma audierilor, cei doi adolescenţi, care frecventează şcoala profesională a unităţii de învăţământ şi învaţă într-o clasă formată din două grupe de specializări diferite, au declarat că a fost vorba despre un act sexual consimţit, în condiţiile în care profesorul cu care ar fi trebuit să aibă oră lipsea.

Potrivit reprezentantei ISJ Neamţ, cei doi elevi erau singuri în sală, întrucât cealaltă grupă a clasei se afla în altă sală unde lucra cu profesorul de la specializarea lor. În aceste condiţii, conducerea ISJ Neamţ a dispus declanşarea unei anchete la Grupul Şcolar ”Mihail Sadoveanu” din Borca, profesorul care a lipsit de la oră urmând să fie invitat în Comisia de disciplină a liceului, notează News.ro. De asemenea, în prezent cei doi elevi sunt consiliaţi psihologic.

Citește și...