Cazare gratuită la hotel pentru cuplurile care îşi doresc să devină părinţi! Cum e posibil

Publicat: 21/11/2016 | 15:42
Cazare gratuită la hotel pentru cuplurile care îşi doresc să devină părinţi! Cum e posibil

Cuplurile care vizitează localitatea Asissi pot beneficia de cazare gratuită la hotel dacă îşi doresc să devină părinţi, potrivit BBC.

Un consilier municipal a iniţiat proiectul denumit „Fertility Room/ Camera Fertilităţii“ prin care doreşte să contribuie la relansarea turismului în oraş şi să stimuleze rata natalităţii. Cuplurile care vor prezenta un certificat de naştere valid care atestă faptul că bebeluşul lor s-a născut la nouă luni după ce părinţii lui au vizitat Assisi vor beneficia de o cazare gratuită în oraş în timpul unei vizite ulterioare sau de o rambursare a cheltuielilor de cazare din timpul vizitei anterioare.

Italia are una dintre cele mai scăzute rate a natalităţii din Uniunea Europeană şi una dintre cele mai reduse din lume. În 2015, doar 8 bebeluşi la 1.000 de rezidenţi s-au născut în Italia. „Naşterea unui copil reprezintă un act de iubire profundă, care ar trebui să fie încurajat, în ciuda numeroaselor dificultăţi din viaţă“, se afirmă pe site-ul proiectului „Fertility Room“.

Citește și...