De la „PuieMonta“ s-a trecut la… „PokePonta“! Aceasta e cea mai tare metodă politică de-al „captura“ pe VICTOR PONTA

Publicat: 04/09/2016 | 19:35
De la „PuieMonta“ s-a trecut la… „PokePonta“! Aceasta e cea mai tare metodă politică de-al „captura“ pe VICTOR PONTA

O nouă metodă prin care fondatorul unui partid politic a încercat să îi atragă atenţia fostului premier, Victor Ponta pare să facă furori printre internauţi.

Asta deoarece Bogdan Diaconu, fondatorul PRU, a lansat o invitaţie inedită, în încercarea de a-l convinge pe Victor Ponta să adere la formaţiunea sa. Mai exact, Diaconu a folosit jocul PokemonGo ca inspiraţie, iar răspunsul fostului prim-ministru nu a întârziat să apară.

Mai exact, acesta a spus că după ce a fost „Mickey Mouse“ şi „PuieMonta“ a ajuns să fie şi „PokePonta“. „Apel către toţi românii! Ajutaţi Partidul România Unită să-l prindă la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Dă-i lui PokePonta un mesaj pe FB să vină la PRU!!!”, a fost mesajul liderului PRU lansat pe Facebook, alături de fotografia de mai sus.

În replică, Victor Ponta a răspuns tot pe Facebook,sub formă de glumă: „Ei asta mai lipsea. După ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns şi PokePonta”. El a spus că deja copiii lui l-au „capturat”, dar în ceea ce priveşte apelul lui Bogdan Diaconu „de mâine la Parlament vedem”.

După campania începută de PRU, în urma căreia mai mulţi parlamentari au intrat în formaţiune, Bogdan Diaconu a afirmat că acum îl aşteaptă şi pe Victor Ponta să facă acest pas. În replică, fostul premier a spus că va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu doreşte să plece din PSD.

Citește și...