EXCLUSIV! GIGI BECALI, prima declaraţie după ce DONALD TRUMP a câştigat alegerile. ”Cum să fie…”

Publicat: 09/11/2016 | 11:30

Gigi Becali este bucuros pentru că Donald Trump este noul preşedinte al SUA şi spune că se aştepta la asta. Latifundiarul din Pipera, care în trecut a fost la un pas să facă afaceri cu Trump, spune că votul dat de americani este de bun augur pentru România.

 

UPDATE 14.15: Gigi Becali a făcut declaraţii la TV despre acest subiect: ”Dumnezeu a amânat sfârşitul lumii pentru că l-a pus preşedinte pe Trump. Nu m-am întâlnit niciodată cu el, ci cu oamenii lui. Îmi pare rău că nu am făcut acea afacere. Acum ar fi fost o mare onoare să fiu partener de afaceri cu el. Donald Trump pe mine m-a încântat”.

”Mă aşteptam să câştige Donald Trump, mă bucură asta. Acum am aflat, salut victoria. Era de rău să iasă Hillary Clinton preşedintele Americii. Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume. Aşa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Latifundiarul din Pipera spune că va sărbători victoria lui Trump. ”Este un lucru bun pentru România ce s-a întâmplat în America”, a mai spus Becali.

Donald Trump este noul preşedinte al Americii
Donald Trump este noul preşedinte al Americii

Donald Trump a dorit în trecut să investească două miliarde de dolari într-un teren al Latifundiarului din Pipera, pe care dorea să construiască clădiri de birouri. ”Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat şi mi-au spus că vrea să facă două turnuri înalte. M-a invitat la Atlantic City. Dacă mă duc, o să-mi întoarcă vizita. Ei vin cu banii, eu – cu terenurile. Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile să se numească Becali-Trump”, declara Gigi Becali în urmă cu nouă ani.

Hillary Clinton a pierdut alegerile
Hillary Clinton a pierdut alegerile

 

Citește și...