Fiu de preot, a defilat pe marile podiumuri ale lumii, iar acum n-ai să ghiceşti cu ce se ocupă! Povestea lui de viaţă e fabuloasă!

Publicat: 30/11/2016 | 11:29

Judecând dupa înfăţişarea lui, am putea crede că acest băiat nu are una dintre cele mai ortodoxe “meserii”. Nu ar fi decât o idee preconcepută. Surprinzător sau nu, Ciprian Silaşi este un sibian pasionat de muzică populară.
 

Este considerat unul dintre cei mai frumoşi cântăreţi de muzică populară, iar povestea lui de viaţă este fabuloasă. A lăsat cariera de model, pe locul doi, pentru muzică. Puţini îl ştiu ca fiind tânarul care defila pe marile podiumuri ale lumii, prezent în pictoriale, coperte de reviste sau ca prezenţă pentru designeri cunoscuţi în toată lumea. De câtiva ani, viaţa l-a readus la pasiunea sa din copilărie, muzica. În ultima vreme i-a dedicat mult timp si a cântat în faţa oamenilor în cadrul mai multor emisiuni de folclor, spectacole sau la diverse evenimente. Astăzi, oamenii îl urmăresc la televizor şi îl recunosc ca artist.

Toată lumea îmi spunea să fac modă. La un moment dat am plecat din ţară să îmi găsesc de lucru, iar într-un restaurant un designer mi-a propus, în timp ce îl serveam, să fac poze pentru el, să fac prezentări. În felul acesta a început ,,nebunia”. La întoarcerea în ţară am început să iau legatura cu agenţiile din Bucureşti şi să încep o colaborare. Aşa a început totul, mai mult dintr-o joacă„, povesteşte Ciprian Silaşi.

Dragostea pentru cântecul popular i-a fost insuflată de părinţi, iar după ce tatăl său nu a mai fost a început să ia lecţii de canto şi să se dedice muzicii. „Într-o anumită perioadă mergea treaba cu modelling-ul, în alta nu. Am început să urmez ore de canto să mă recreez, să ies din monotonie si sa îmi animez timpul, apoi am constientizat, în urma sfaturilor date de profesoara mea, ca am potential si am încercat sa ma îndrept într-o directie corecta si rentabila pentru mine ca persoana. Am început prin canto clasic, dar dupa doi ani am mers spre muzica populara pentru ca îmi era mai drag, ma caracteriza, fiind si crescut la tara, m-am regasit mai mult în această latură„, a mai dezvăluit Ciprian.

Deşi recunoaşte că muzica este aproape totul pentru el, cea mai importantă nealizare a sa este fiul său Mladin. Vocea îi tremură de fiecare dată când îi pronunţa numele. Ciprian ne-a povestit că îi dedică mult timp fiului său, se joacă împreună, colorează, îi face toate poftele şi aproape că nu îi poate refuza nimic.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, cântăreţul a lansat primul lui colind:”În fiecare an am încercat să aduc ceva nou în atenţia celor ce îmi ascultă cântecele. Anul acesta is mândru că am reuşit să înregistrez primul meu colind. Sper să vă placă şi să îl cântaţi „În zi sfântă de Crăciun„”.

 

Citește și...