GABRIEL OPREA, prima reactie după protestul din Capitală

Publicat: 23/09/2016 | 11:38
GABRIEL OPREA, prima reactie după protestul din Capitală

După ce mii de oameni au protestat , în seara de joi, în Capitală, acolo unde a fost organizat un miting, Gabriel Oprea a avut o primă reacţie, pe o reţea socială.

 

 

În seara de joi, în Capitală a fost organizat un miting împotriva votului pe care Camera superioară a Parlamentului l-a dat cu privire la urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, iar ambele sensuri de mers de pe Bulevardul 13 Septembrie au fost ocupate cu protestanţi, timp de mai multe ore. De aseemenea, peste o mie de persoane au ieşit în stradă.

„Am depus astăzi cererea către Preşedintele Senatului. Nu a fost şi nu este intenţia mea să fug de Justiţie. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări şi răfuieli cu substrat politic“, a scris Gabriel Oprea pe Facebook, în urmă cu puţin timp.

Mobilizarea pentru protest s-a făcut pe Facebook, după ce, luni, senatorii au votat împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului Bogdan Gigină.

Citește și...