A ieşit să-şi plimbe câinii pe plajă şi s-a întors acasă cu jucării sexuale! Află cum s-a petrecut totul!

Publicat: 04/04/2016 | 18:28
A ieşit să-şi plimbe câinii pe plajă şi s-a întors acasă cu jucării sexuale! Află cum s-a petrecut totul!

 Martin Kelleher şi-a scos câinii la o plimbare pe plajă şi i-a surprins jucându-se cu vibratoare pe care aceştia le găsiseră pe drum.

Millie şi Mollie, cei doi shih tzu ai acestuia, au molfăit destul de mult jucăriile până ca stăpânul lor să îi observe. Acesta crede că sexul pe plajă este încă în floare în oraşul irlandez din care provine, datorită acestei descoperiri. Având în vedere că nu i s-a întâmplat o singură dată, ci de două ori, are toate motivele să creadă asta.

Martin a spus că s-a uitat la
Martin a spus că s-a uitat la „jucării”, dar nu le-a luat.

Oraşul în care locuieşte Martin este Quilty, Co Clare. Câinii acestuia, Millie şi Mollie, au găsit două jucării sexuale în acelaşi loc, pe plajă, în cursul a două plimbări diferite. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost dezamăgit când i-a arătat soţiei sale descoperirile şi aceasta s-a declarat „lipsită de interes”. „Nu sunt neapărat genul de lucruri după care poţi trage apa la toaletă. Le-am ridicat şi m-am uitat la ele, dar nu le-am luat acasă. Mi-am spălat mâinile după şi am distribuit fotografiile online”, a povestit Martin despre cele două întâmplări.
 Ruxandra Pătru

Citește și...