După celebrul atac asupra lui KIM KARDASHIAN, două femei au fost jefuite de cinci milioane de euro, în Paris. Atacatorii au plecat într-un Bentley!

Publicat: 22/11/2016 | 17:09
După celebrul atac asupra lui KIM KARDASHIAN, două femei au fost jefuite de cinci milioane de euro, în Paris. Atacatorii au plecat într-un Bentley!

Două femei care tocmai ajunseseră din Quatar în Paris, şi aterizaseră pe aeroportul de la Bourget, au fost jefuite de cinci milioane de euro.

Două cetăţene din Qatar care tocmai aterizaseră în „oraşul luminilor“ au fost deturnate cu tot cu şofer pe autostrada A1, la intrarea în Paris, luni seara, către ora locală 21:30 (22:30, ora României), iar doi agresori mascaţi le-au jefuit de „cel puţin cinci milioane de euro“, potrivit Digi24.

Doi bărbaţi cu faţa acoperită de cagule au obligat automobilul marca Bentley la bordul căruia se aflau femeile să iasă de pe autostradă şi să oprească.

După ce le-au stropit cu gaze lacrimogene pe cele două sexagenare şi pe şoferul lor, ei au jefuit „tot ce se afla în maşină: bijuterii, haine, bagaje… un prejudiciu în valoare de cel puţin cinci milioane de euro“, potrivit poliţiei pariziene. Brigada de Reprimare a Banditismului (BRB) din Paris a fost sesizată cu ancheta.

Porţiunea respectivă de drum care deserveşte aeroporturile Roissy-Charles-de-Gaulle şi Bourget este adesea scena unor jafuri de maşini, vizând automobile de lux în ambuteiaje sau străini despre care se crede că ar transporta sume importante de bani în numerar.

Acest episod se petrece la doar câteva luni de când soţia celebrului raper american Kanye West, Kim Kardashian, a fost atacată şi jefuită în camera de hotel în care se afla, atunci când participa la Paris Fashion Week.

Citește și...