Mama politistului Bogdan Gigină, reactie tulburătoare! „Nu credeam!’

Publicat: 20/09/2016 | 10:15

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă.

UPDATE:În urmă cu puţin timp, mama lui Bogdan a postat un mesaj emoţionant pe contul ei de Facebook, povestind tot ce a trăit în ziua când a aflat de accidentul fiului său.

,,Nu am vrut pina acum sa vorbesc despre trairile noastre;acum vreau ca toti cei care ne-ati „condamnat” sa intelegeti de ce nu am facut-o.Sunt lucruri greu de spus si greu de imaginat pentru voi care sunteti parinti. In seara zilei de 20 oct2015 in urma telefonului primit la ora 19,02 am alergat catre spitalul universitar. Cel care ne-a anuntat de accident repeta „nu pot sa cred ca s a intimplat asta”nu pot sa cred….Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat cartre spital….eu m-am blocat nu reuseam sa ma imbrac….eram …paralizata….I-am spus sa alerge sotului meu …”am sa ajung cu un taxi nu ma astepta ….du-te lânga baiat”. Am iesit in strada cautind un taxi …..greu de gasit …afara ploua torential. Am pornit cartre zona Unirii spunind rugaciuni ptr viata copilului meu. Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat nu-mi pasa….decit de el , de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine.In momentul in care an intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste.

Cel de la intrare -a intrebat”Sunteti mama politistului accidentat?Mi-a arat usa unde copilul meu era resuscitat.Am intrat si acolo am gasit un copil ,copilul meu coplet desfigurat,cu gâtul retezat; cu chipul plin de singe,pardoseala era plina de singe; m-am prabusit la pi cioarele lui,sarutindu-le si strigându-l. Inca avea sosetele ude un picioare.M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii…medicul de garda plingea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic.M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu ,implorând si privind oamenii care desi stiau ca nu se mai poate face nimic ptr el nu vroiau sa renunte.Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul,nu am sa uit lacrimile care li se înodau sub barba…Astazi privesc,privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru.”, a scris Carmen Gigină.

Mama poliţistului Bogdan Gigină, care a murit toamna trecută în timp ce se afla în misiune, în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a declarat imediat după aflarea votului senatorilor că a fost şocată de această decizie a parlamentarilor, scriu cei de la stiripesurse.ro.

”E strigător la cer! Trăim într-o ţară de mizerie! Au făcut scut pentru Oprea ca să îi salveze imunitatea, ca să îl apere, nu am ce să mai comentez! Nu mă aşteptam, nu credeam că se poate face o nedreptate atât de mare!, a declarat Carmen Gigină.

Citește și...