Acasă » Galerie foto » O româncă l-a înnebunit pe miliardarul american Donald Trump! Bogătaşul nu s-a ferit să o prezinte pe Mădălina Popescu

O româncă l-a înnebunit pe miliardarul american Donald Trump! Bogătaşul nu s-a ferit să o prezinte pe Mădălina Popescu

De: Cancan 17/03/2016 | 17:06
O româncă l-a înnebunit pe miliardarul american Donald Trump! Bogătaşul nu s-a ferit să o prezinte pe Mădălina Popescu
Donald Trump a fost mereu un personaj care a ştiut să facă show.

El e probabil cel mai controversat şi mai comentat om de pe planetă, la această oră, cu şanse bune ca în noiembrie să fie noul preşedinte al Americii. Ea nu e Marilyn Monroe, ci o româncă simplă. Ei doi s-au iubit.

Povestea completă, doar aici, pe cel mai citit site din România.


N-a cedat din prima seară decât un pic, cum trebuie, regulamentar

O româncă tipică. Tipic de frumoasă, mai ales. Atât de tipică încât o chema Popescu. Mădălina Popescu. Pe Donald Trump îl chema tot aşa când a văzut-o, acum 12 ani, într-un club de noapte din Miami. ”Eu sunt Donald”, i-a zis. ”Donald Duck?”, a întrebat Mădălina în glumă, deşi îl recunoscuse. El a fost cucerit de umorul ei. Mare consumator de frumuseţi de import (două dintre cele trei neveste ale lui Trump, inclusiv cea actuală, sunt manechine de origine est-europeană), Trump nu putea să rateze o româncă de pe listă, cu atât mai mult cu cât era convins că nu l-a recunoscut şi că ea era atrasă exclusiv de bărbatul fatal din el, nicidecum de averea sa impresionantă.

În seara respectivă, Mădălina era însoţită de sora ei, Cristina, şi de alte două prietene, toate românce. Trump era însoţit de avocat. Cumva de înţeles, de altfel, pentru că atunci când eşti atât de bogat cum e Donald Trump (o avere de 4,5 miliarde de dolari, conform Forbes, dar de 9 miliarde dolari, conform lui însuşi) e riscant să ieşi la agăţat fără un avocat bun. Cine ştie ce promiţi, cum îţi petreci noaptea, mai ales când eşti la Miami.


Şi miliardar, te şi sună a doua zi, se poate mai bine?
Cele două găşti şi-au petrecut restul nopţii împreună şi Trump şi-a demonstrat galanteria când primul lucru pe care l-a făcut a doua zi a fost s-o sune pe Mădălina. A invitat-o (alături de celelalte trei fete) la ”after party” la mansion-ul lui din Palm Beach şi, pentru un plus de rafinament, a trimis limuzina cu şofer să le ia de acasă. A urmat o petrecere în care Trump (”modest” cum îl ştie o lume întreagă) s-a lăudat cu tot domeniul său, pe care l-a prezentat fetelor pas cu pas, de unul singur. Cât de sclipitor a fost tot, vă întrebaţi? Să zicem doar că petrecerile lui Jay Gatsby erau pistol cu apă.

Dar nici Mădălina nu era de colea. Cel mai celebru miliardar american a devenit, spun apropiaţii, dependent de româncă, pe care a invitat-o (da, tot alături de cele trei prietene) să-i fie parteneră, în weekend-ul următor, la un bal de caritate organizat chiar de Trump. Dornic mereu să facă impresie bună, Trump a reuşit şi de data asta, prezentându-le fetelor celebrul cupru Whitney Houston – Bobby Brown.

“Când lucrurile deveniseră foarte serioase….”

Ce-i drept, româncele se îmbrăcaseră în rochii scurte şi strâmte, crezând probabil că merg la o nuntă de la Videle, fapt ce i-a făcut pe invitaţii veniţi în smochinguri, cu papioane, respectiv rochii lungi şi clasice, să se uite chiorâş. Dar Trump nu s-a supărat, din contră, a iubit-o şi mai mult pe Mădălina pentru extravaganţa ei şi pentru lipsa de inhibiţii. A pus-o, alături de cele trei prietene, la masa centrală, ba chiar s-a lăudat cu noua sa cucerire, fie ea şi cu sânii şi parte din fese ieşite pe-afară. 
Pe măsură ce a trecut timpul, relaţia dintre cei doi a devenit tot mai înfocată. Într-atât de înfocată încât Mădălina ”s-a speriat”, după cum chiar ea ne-a declarat, în exclusivitate. ”Când lucrurile deveniseră foarte serioase, m-am speriat şi am fugit în vacanţă, în România. Când m-am întors, l-am găsit combinat cu actuala soţie, cu Melania”, ne-a spus exclusiv pentru cancan.ro Mădălina Popescu. Cine ar fi crezut că româncele frumoase se pot speria într-atât de bani?

Soţiile lui Trump, aroganţele, şi glumele pe seama lui
Donald Trump a fost mereu un personaj care a ştiut să facă show. Controversat şi extrem de arogant, ba chiar megaloman, Trump nu a ratat nicio ocazie să facă paradă cu averea sau cuceririle lui. Acum, are şanse foarte mari să candideze din partea Partidului Republican la preşedinţia Americii. Contracandidatul lui Trump va fi unul dintre democraţii Hillary Clinton şi Bernie Sanders.


Trump a fost căsătorit de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Ivana, un fotomodel originar din Cehia, relaţie care a început foarte interesant: cu ea acuzându-l de viol. Orice aţi spune, Trump nu e un tip căruia să-i placă paşii tradiţionali.
A urmat o căsătorie scurtă (circa 4 ani) cu cea care i-a fost amantă în ultima parte a căsătoriei cu Ivana: Marla Maples. A treia relaţie stabilă a lui Trump a urmat imediat după aventura cu Mădăina şi continuă şi în prezent: miliardarul este căsătorit cu fostul manechin Melania, de origine slovacă. De altfel, pasiunea lui Trump pentru fete tinere a fost deseori parodiată de comicii americani, unul dintre ei spunând că nu îl votează pe Trump de teamă ca acesta ”să nu părăsească America pentru o ţară mai tânără”. 
Iată cele mai bune glume făcute pe seama lui Donald Trump, mai jos.

Jimmy Fallon: ”Se pare că Donald Trump nu a mai votat de peste 20 de ani. Sau, în termeni mai simpli, Trump nu a mai votat de peste trei neveste.”
Seth MacFarlane: ”Când Trump face sex cu un fotomodel, închide ochii şi îşi imaginează că se masturbează.” (aluzie la aroganţa şi narcisismul caracteristice lui Trump).
Seth Meyers: ”Concursul de frumuseţe Miss SUA sponsorizat de Donald Trumptocmai s-a încheiat. A câştigat concurenta care s-a purtat cel mai urât cu Miss Mexic.” (referire la declaraţia lui Trump conform căreia mexicanii care vin în SUA sunt infractori şi violatori şi că vrea să construiască un zid care să-i împiedice să mai treacă frontiera).

Maria Apostol

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Imagini fără precedent din Grecia cu norul saharian! Autoritățile elene au emis alertă de pericol pentru sănătate
Imagini fără precedent din Grecia cu norul saharian! Autoritățile elene au emis alertă de pericol...
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice