S-a aflat cu puţin timp în urmă! Elevii au primit o veste bună şi vor avea încă o zi de vacanţă

Publicat: 23/11/2016 | 21:38
S-a aflat cu puţin timp în urmă! Elevii au primit o veste bună şi vor avea încă o zi de vacanţă

Elevii vor avea liber şi pe 2 decembrie, după ce Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre prin care bugetarii vor avea zi liberă şi în această zi. Cursurile vor fi recuperate fie într-o sâmbătă sau duminică, fie în cursul anului şcolar.

Elevii vor avea cinci zile libere, începând de pe 30 noiembrie, când este Sfântul Andrei, pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, dar şi pe 2 decembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei, joi va fi transmisă o adresă inspectoratelor şcolare cu modul în care vor fi recuperate orele de curs.

„Mâine vom trimite o adresă inspectoratelor şcolare, pentru a transmite şcolilor, modul în care va fi recuperată şi ziua de 2 decembrie. Există două modalităţi de a recupera, fie într-o sâmbătă sau duminică, fie în timpul anului şcolar”, a declarat Mirabela Amarandei.

Guvernul a adoptat un proiect de hotărâre prin care bugetarii vor avea zi liberă şi pe 2 decembrie, ceea ce înseamnă că salariaţii din sectorul bugetar se vor bucura de o minivacanţă de cinci zile legate, cu tot cu weekend, potrivit ziarului Adevărul.

 

Citește și...