ŞERBAN HUIDU a vorbit despre accidentul lui DAN CONDREA. Pe cine consideră prezentatorul TV vinovat

Publicat: 23/05/2016 | 12:06
ŞERBAN HUIDU a vorbit despre accidentul lui DAN CONDREA. Pe cine consideră prezentatorul TV vinovat

Şerban Huidu a publicat pe blogul său, în această dimineaţă, mai multe gânduri legate de tragicul sfârşit pe care l-a avut patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.
 

Cunoscutul realizator TV este de părere că, la fel ca în cazul Colectiv, şi în această situaţie de vină este sistemul defectos din România, mai ales cel sanitar.

„Că şi în cazul Colectiv, patronii sunt în prima linie a vinovaţilor, dar adevăraţii vinovaţi sunt nişte sisteme ce încercăm să le schimbăm, dar sunt exact după chipul şi asemănarea noastră! Aşa şi în cazul asta: o să se muşamalizeze totul, ţapul ispăşitor a plătit, el e de vină! Cumnaţii, nepoţii, fraţii sau cunoscuţii generalilor nu au nici o vină pentru că sistemul e curat că lacrimă! Vreţi să ştiţi de ce nu o să schimbe niciodată nimic? Uitaţi-va în oglindă! Sistemul e făcut exact după ce vedeţi acolo! Suntem invidioşi pe succesul altuia, nu putem să dormim de grijă celui de lângă, avem ţeluri mici, mari maesti ai micilor şi marilor înşelătorii, suntem nişte lichele care se zbat să muşte gâtul altor lichele. Sistemele, de la politic la medical, sunt făcute după chipul şi asemănarea noastră. O România profund bolnavă. Asta suntem nu o mai daţi în coincidenţe!”, a scris Şerban.

Aceste declaraţii vin după ce Şerban Huidu a fost implicat într-un accident de maşină în urma căruia au murit 3 persoane din Braşov. Acesta a fost găsit vinovat de ucidere din culpă şi condamnat la închisoare cu suspendare.

Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma a murit, duminică seară, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov. Potrivit anchetatorilor, Condrea era atât de desfigurat încât nici ea nu a reuşit o identificare precisă. Martorii susţin că, în momentul impactului, acesta avea peste 150km/h.

Citește și...