Un celebru interlop a vrut s-o răpească pe fiica cea mică a lui Traian Băsescu

Publicat: 05/09/2016 | 09:00
Un celebru interlop a vrut s-o răpească pe fiica cea mică a lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a dezvăluit că a primit informaţii la sfârşitul primului său mandat că un celebru interlopi plănuia din spatele gratiilor să-i răpeasca una din cele două fete. 

Nu am avut vreun sentiment de teamă că mi se întâmplă ceva în timpul mandatelor de la Cotroceni. Au fost momente când le-am prevenit pe fete. Au fost nişte situaţii aflate dintr-o închisoare, în care un super-vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Informaţia a ajuns la mine, am atenţionat-o, dar şi structurile de securitate şi-au lăsat măsuri. Erau informaţii culese din puşcării, către sfârşitul primului mandat„, a spus fostul preşedinte, potrivit rtv.net.
Cum vestea divorţului dintre Elena şi Bogdan „Syda“ Ionescu a stârnit o avalanşă de comentarii, Traian Băsescu a considerat necesar să facă lumină despre toate cele întâmplate, iar tocmai de aceea a şi dat câteva declaraţii, la România TV, primele în acest sens, despre despărţirea celor doi (citeşte AICI mai multe). ”Eu mi-am dorit tot timpul un băiat, dar am două fete“, a glumit Traian Băsescu în direct, când a început să vorbească despre divorţul fiicei sale Elena de Bogdan Ionescu. Mai mult, fostul preşedinte a povestit că nu este supărat de cele întâmplate, chiar dacă familia sa trece printr-o perioadă mai delicată acum, din pricina faptului că la mijloc sunt şi cei doi copilaşi pe care fiica sa mai mică îi are cu ”Syda”. Fostul preşedinte a mai povestit că micuţii au rămas alături de fiica sa, iar înainte ca actele de divorţ să fie semnat de către cei doi, a existat o discuţie în care s-a încercat remedierea situaţiei. Mai mult, de la această discuţie nu au lipsit nici părinţii lui Bogdan Ionescu şi nici soţia lui Traian Băsescu, Maria: „Am discutat cu amândoi, dar şi cu fiecare în parte. Chiar şi cu părinţii lui Bogdan“, a mai spus el.

Citește și...