Acum e clar! Cum au fost fotografiați Bogdan și Hannelore de la „Insula Iubirii” după ce s-a spus că divorțează

Publicat: 03/01/2019 | 22:08

Unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, Hannelore și Bogdan au vrut să le arate tuturor, printr-o serie de poze, că în ciuda tuturor speculațiilor că relația lor este cu două tăișuri, ei se iubesc cu adevărat. 

Despre Hannelore și Bpgdan de la Insula Iubirii s-au spus numeroase lucruri. Relația lor a fost pusă sub lupă de toată lumea, însă orice s-ar spune, iubirea dintre cei doi este mai mult decât evidentă. Hannelore și Bogdan au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, iar show-ul Insula Iubirii le-a pus la grea încercare dragostea.

Însă, cei doi au reușit să treacă peste toate dificultățile, în ciuda comentariilor care s-au făcut pe seama relației lor. Imaginile de cuplu pe care cei doi le-au postat de-a lungul timpului pe conturile lor de socializare stau dovadă că iubirea dintre ei este foarte pueternică. Aceștia apar în ipostaze tandre, radiază de fericire unul în prezența celuilalt, iar dragoste se citește din fiecare gest al lor.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi.

Citește și...