Acum totul e clar! Mesajul postat de Anca Țurcașiu azi-noapte, la ora 1:47. Ce i-a transmis fostului soț de care tocmai a divorțat

Autor:
Publicat: 22/07/2020 | 07:53
Acum totul e clar! Mesajul postat de Anca Țurcașiu azi-noapte, la ora 1:47. Ce i-a transmis fostului soț de care tocmai a divorțat

Vestea că Anca Țurcașiu divorțează de soțul său, medicul Cristian Georgescu după 22 de ani de căsnicie a venit ca un fulger în lumea mondenă. Marea acriță nu s-a ferit să le spună fanilor săi acest aspect, însă nu a dorit să dea prea multe detalii legate de separarea de bărbatul iubit. 

La scurt timp după ce a făcut public divorțul de soțul său, Anca Țurcașiu a postat un mesaj controversat, în cursul nopții trecute. Actrița a încărcat pe contul său de Facebook o fotografie cu ea, de pe scenă, iar descrierea a fost cea care a atras toată atenția fanilor săi. În mod direct, Anca Țurcașiu i-a transmis soțului său că viața ei va merge mai departe și după separarea de acesta.

„Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte!
#impartebucurie
#fiibunpepamant
#alegeiubirea” a scris Anca Țurcașiu, în dreptul fotografiei cu ea, subliniind faptul că va trece și peste această cumpănă.

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook

După 22 de ani de mariaj cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său personal de Facebook, prin intermediul căruia anunță despărțirea de soțul ei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.