Acuzată de rasism, Alina Ceușan a înjurat ca la ușa cortului: “Ce c@$@^ nu vă convine?”. Ce a făcut, de fapt, fosta concurentă de la Asia Express

Publicat: 22/05/2020 | 13:53

Însărcinată în al doilea trimestru, Alina Ceușan traversează un episod neplăcut. Ea a fost acuzată de rasism și a primit sute de mesaje negative, iar astăzi a răbufnit. În filmările făcute publice, vedeta nu s-a putut abține și a înjurat ca la ușa cortului. În rândurile de mai jos, veți descoperi ce a făcut, de fapt, fosta concurentă de la “Asia Express” și de la ce a pornit scandalul monstruos. 

Citește și: Antonia și Alina Ceușan, filmate în ipostaze ca-n filmele pentru adulți în cel mai nou clip al cântăreței! S-au atins pasional în zone intime și au flirtat una cu cealaltă | VIDEO

Acuzată pe nedrept de rasism, Alina Ceușan a înjurat ca la ușa cortului

Mărul discordiei dintre Alina Ceușan și mai mulți colaboratori de-ai săi a pornit după ce ea a fredonat ieri câteva versuri dintr-o piesă lansată de Snoop Dogg împreună cu un alt artist. Imediat ce au văzut imaginile cu interpretarea bloggeriței, unii dintre cei din anturajul său au acuzat-o pe nedrept de rasism, iar astăzi, după ce a citit unele dintre sutele de mesaje, ea i-a pus pe toți la punct.

“ Ziceți, băi, așa rău v-a mâncat în c#*, după ce am făcut campanii împreună și chestii, și-mi cereți poze la evenimente împreună?! Nu v-ar fi rușine, fratele meu, să veniți să ziceți că eu sunt rasistă, în p#&@ mea, că-s rasistă?! Am cântat efectiv un vers dintr-un câtec în care omul care a făcut versurile și care a cântat alături de Snoop Dogg poate să zică ce vrea p#&@ lui, că-i negru și eu, pur și simplu, am folosit cântecul, pentru că mie-mi place! Sunteți cu capul, bă!

Bă, deci, sunteți jos, jos de tot! Nu, nu eu am șters story-ul, că nu le-aș șterge, le-a șters Pufy, care acces la contul meu, pentru că am nevoie de management pe foarte multe chestii. Bă, dar nu se poate așa ceva, să mă trezesc dimineața cu chestii de genul ăsta: «Vai, ești rasistă!», «Vai, ce vor spune brandurile internaționale?». Dă-te jos din corcoduș! Brandurile internaționale și brandurile naționale – băi, voi nu înțelegeți, voi încercați să vă legați de orice, fratele meu! Ce c@$@^ nu vă convine? Ce nu vă convine la mine, mă?! Ziceți! Și, în primul rând, ce v-am făcut eu vouă? Că eu asta nu înțeleg, adică, la modul: dacă vrei să-mi spui ceva, Chris Devour, de tine vorbesc, și de alții care ați dat mesaje din astea, dubioase și ați vorbit toată noaptea cu Pufy, după care i-ați dat block, în pana mea. Dă-mi un mesaj privat, sună-mă, frate. (…).”, a spus celebra influenceriță în filmările urcate pe Instagram Stories.

Alina Ceușan este însărcinată pentru prima dată

La începutul acestei luni, Alina Ceușan a dezvăluit că este însărcinată cu ajutorul unui videoclip extrem de emoționant, pe care îl puteți admira mai jos. Sexy bloggerița a devenit soția lui Raul Tişa anul trecut, iar nunta lor a fost una ca-n povești: petrecerea a avut loc la Castelul Banffy.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. În ziua în care au semnat actele prin care au devenit soț și soție, frumoasa vedetă a transmis pe contul ei de Instagram următorul mesaj: “Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”. Aceste gânduri profunde au fost însoțite de o poză de album. Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit fericitul eveniment alături de peste 700 de invitați.

Citește și...