Antonia și Alina Ceușan, filmate în ipostaze ca-n filmele pentru adulți în cel mai nou clip al cântăreței! S-au atins pasional în zone intime și au flirtat una cu cealaltă | VIDEO

Publicat: 15/05/2020 | 21:29

Antonia și Alina Ceușan apar în ipostaze ca-n filmele pentru adulți în cel mai nou clip al cântăreței! Cele două s-au atins pasional în anumite zone intime și au flirtat pe platourile de filmare. Iubita lui Alex Velea și-a lansat astăzi single-ul “Como ¡Ay!”, o piesă în limba spaniolă, cu un sound fresh și cool, compusă de Minelli și Spania99 și produsă de Alex Cotoi.

Citește și: Dezvăluri din spatele camerelor de filmare de la Asia Express. Alina Ceușan, declarații în premieră: “Sunt multe reguli care…”

Antonia și Alina Ceușan, filmate în ipostaze ca-n filmele pentru adulți în cel mai nou clip al cântăreței

Videoclipul melodiei “Como ¡Ay!” este un jurnal funny și provocator în care invitat special este Alina Ceușan, unul dintre cei mai relevanți creatori de conținut din România. Acesta este structurat în patru capitole: “Golf”, “Baia”, “Baloane” și “Bucătăria”, unde sexy bloggerița și Antonia sunt protagoniste. Cele mai incitante ipostaze cu cele două vedete sunt în ultimul capitol al clipului! După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos, în bucătărie, cele două “se joacă” atât cu legumele, dar și cu făina. În unele scene, iubita lui Alex Velea o atinge pasional pe Alina Ceușan, iar aceasta o privește de multe ori intens… ca-ntr-un flirt intim între îndrăgostiți.

Află și: Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Alex Velea de ziua sa de naștere: “O să-mi fie dor de tine când ieșim din această carantină…”

“Este unul dintre videoclipurile mele preferate și sunt mândră de echipa care a fost implicată în acest proiect, NGM, you rock! Mi-am dorit ca prin acest clip să arăt că mă simt bine în pielea mea, dar în același timp, să fie și funny. Mă bucur că Alina a acceptat să fie parte din acest video, îmi place mult de ea, este frumoasă, a intrat bine în rol. Cu ocazia aceasta, am ajuns să o cunosc mai bine”, a mărturisit frumoasa cântăreață.

Video-ul de la “Como ¡Ay!”, piesă lansată de Antonia, a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Andra Marta și Chris Poszet de la NGM Creative, produs de Loops Production.

Nu rata: Alex Velea are puteri paranormale. Antonia a dezvăluit multe secrete din relația cu iubitul ei: “Îmi simte durerea și…”

“Abia așteptam să lansez această piesă, este făcută de ceva timp și cred că acum a venit momentul potrivit să o împărtășesc cu voi. Mulțumesc lui Minelli, Spania99 și bineînțeles lui Alex Cotoi”, a mai spus Antonia.

Descoperă și: Asia Express. Unde au dormit, de fapt, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, atunci când camerele de filmat erau oprite

Alina Ceușan a întrerupt filmările pentru videoclipul “Como ¡Ay!” al Antoniei ca să meargă la un interviu

“Ca la filmările oricărui videoclip, am lungi ore de stat pe set, dar cu un rezultat superb. Mă bucur tare că am făcut parte din acest proiect, m-am simțit super bine pe set cu Antonia și echipa ei. Cred că a fost o oportunitate bună de colaborare dintre doi artiști Global din sfere diferite care cred eu, este benefică de ambele părți (aș fi cântat și eu, dar nu știu :)). Antonia e o tipă foarte faină, down-to-earth, funny și beyond-laws beautiful. Îmi place mult energia ei și, deși a trebuit să fug de pe platou la un moment dat ca să ajung la un interviu, m-am bucurat de susținerea echipei din punct de vedere al programului. Abia aștept să-l vedem live, online, cu toții! Such a vibe!”, a mărturisit Alina Ceușan.

Citește și: Vedeta Asia Express şi-a înnebunit fanii! Alina Ceuşan s-a fotografiat goală în cadă şi a urcat imaginea pe internet. FOTO

Echipa de beauty a acestui videoclip este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun și Daria Georgescu (styling).

Citește și: Vedeta Asia Express şi-a înnebunit fanii! Alina Ceuşan s-a fotografiat goală în cadă şi a urcat imaginea pe internet. FOTO

Alina Ceușan este însărcinată pentru prima dată

În urmă cu patru zile, Alina Ceușan a dezvăluit că este însărcinată cu ajutorul unui videoclip extrem de emoționant, pe care îl puteți admira mai jos. Sexy bloggerița a devenit soția lui Raul Tişa anul trecut, iar nunta lor a fost una ca-n povești: petrecerea a avut loc la Castelul Banffy.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au căsătorit civil pe 8 iunie 2019 în Parcul Central din Cluj-Napoca. În ziua în care au semnat actele prin care au devenit soț și soție, frumoasa vedetă a transmis pe contul ei de Instagram următorul mesaj: “Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A”. Aceste gânduri profunde au fost însoțite de o poză de album. Cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie 2019 la Castelul Banffy. Mirii au sărbătorit fericitul eveniment alături de peste 700 de invitați.

Citește și...