Asia Express. Unde au dormit, de fapt, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, atunci când camerele de filmat erau oprite

Publicat: 25/04/2020 | 16:58

Asia Express 3 – Drumul Comorilor a fost o competiție strânsă pentru toți concurenții și în final, numai cei mai puternici au rezistat. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au făcut impresie bună în cadrul celui mai dur reality-show, căci nimeni nu se aștepta să fie atât de rezistente și să îndure condiții atât de grele. 

Sunt influenceri de succes și extrem de iubite în mediul online, iar la party-uri sunt adevărate dive! Cu toate acestea, la Asia Express, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au demonstrat că pot să ducă în spate cele mai grele probe, la fel ca ceilalți concurenți.

CITEȘTE ȘI – SORIN BONTEA ȘI RĂZVAN FODOR ÎNCĂ NU AU PRIMIT BANII DE LA ANTENA 1, LA 4 LUNI DE LA ÎNTOARCEREA ÎN ȚARĂ DE LA ASIA EXPRESS

Cu toate acestea, cel mai controversat subiect se leagă, desigur, de locurile în care dormeau concurenții, atunci când camerele de filmat se opreau. Ei bine, cele două blondine au dormit fix în locurile pe care au reușit să le găsească și niciodată nu au apelat la cortul pe care fiecare echipă îl avea pus la dispoziție, în caz de nevoie.

”Nici mie nu-mi vine sa cred atunci când mă gândesc. A fost o lună jumătate în care am stat fără bani, fără telefon, fără cazare. Efectiv depindeam de ceea ce înseamnă localnici. Și mi s-a părut foarte ”cool”(n.r. frumos).

NU RATA – ERA DE AȘTEPTAT! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE SORIN BONTEA ȘI RĂZVAN FODOR AU CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS

Totuși, în toată această perioadă de timp, cât am stat noi, o lună jumătate, am găsit, și sunt convisă că a fost cazul tuturor concurenților, cazare în fiecare seară. Nu a fost cazul să deschidem cortul, să dormim în cort.”, a spus vloggerița Alina Ceușan, pe blogul său, despre experiența Asia Express.

Citește și...