Acuzaţii grave! Bona filipineză susţine că a fost forţată de familia Mutu să scrie o declaraţie. “Au adus...”

Filipineza Kitz susţine că a fost forţată să scrie de mână o declaraţie prin care recunoaşte că a furat din casa lui Adrian Mutu. Bona a mai precizat că şi-a desfăcut bagajele în faţa soţilor Mutu pentru a le demonstra că nu a furat nimic.

“Mutu dormea când am semnat acea declaraţie. El nu era acolo, nu a vorbit cu mine în acea zi. I-am spus Oanei să-l sune pe liderul comunităţii filipineze şi să vorbim pe speaker. Au adus o foaie care era deja redactată. M-au pus să o semnez. Dar am crezut că e încheierea contractului. Când am citit am văzut că acolo scria că am furat mâncare, bani... M-au forţat, apoi, să scriu o declaraţie de mână în care să recunosc tot. Am scris că am luat mâncare şi băutură, dar ei mi-au spus că pot lua ce vreau. Mi-am deschis bagajele să le demonstrez că nu am furat nimic”, a spus Kitz.

În schimb, Oana Peca, managerul agenţiei care a plasat-o pe filipineza Kitz în casa lui Adrian Mutu, a declarat că bona a semnat declaraţia fără să fie forţată de nimeni.

“A ajuns în urma unui interviu, a avut şi o perioadă de probă de o săptămână. După un timp, Mutu a venit şi mi-a spus că are probleme cu ea. Am ajuns acolo şi am constat că problemele de care se plângea Mutu erau adevărate. Aşa că am încheiat rapid contractul. Angajatorul mi-a spus că bona ar fi luat lucruri din casă. Bona susţine că ar fi luat doar mâncare. Ar fi dispărut şi nişte bani. Bona a dat o declaraţie pe 9 mai la Mutu acasă prin care îşi asumă lucrurile de care este acuzată. Declaraţia este scrisă de mână şi semnată de Kitz. Era calmă, tristă, şi-a dat seama de greşeala făcută. Eu, domnul Mutu, soţia sa, mama Sandrei eram de faţă la momentul respectiv. Eu am făcut această declaraţie pentru că am considerat că este necesar din moment ce eram toţi acolo. Se va desfăşura o anchetă oficială. Nu a fost forţată să dea acea declaraţie. A înţeles ce se întâmplă, mai ales că plângea”, a spus Oana Peca. 

Citeste despre:adrian mutu, adrian mutu bona, adrian mutu kitz


Share On Facebook