Adda a comis-o și s-a dat de gol singură, la 5 ani de la nunta cu soțul ei: „Am stricat tot”

Publicat: 13/04/2020 | 11:12

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar și una dintre cele mai excentrice și omul care nu s-a temut niciodată să fie fix așa cum își dorește, chiar dacă cei din jur au taxat-o dur uneori pentru acest lucru. 

Și, pentru că are o fire mai excentrică și un fel de a fi mai aparte, Adda a povestit totul despre cum a ruinat cererea în căsătorie a soțului său, Cătălin. Dezvăluirea a venit chiar în ziua în care cei doi au împlinit 5 ani de la frumosul eveniment.

Pe contul ei de Instagram, Adda a publicat o fotografie cu ea și Cătălin, alături de un mesaj în cadrul căruia a relatat întreaga întâmplare. Într-o zi în care se duceau la bunici, vedeta a simțit că este ceva în neregulă cu soțul ei, așa că l-a întrebat direct dacă are de gând să o ceară de soție, după care a găsit de una singură cutia cu inelul, în torpedoul mașinii.

Nerăbdătoare, Adda l-a pus pe Cătălin să oprească mașina pe stradă și a avut parte de cea mai inedită cerere în căsătorie posibilă.

”Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la tara, la bunicii mei, iar Cata se purta un pic ciudat, ca si cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum ma stiti, m-am prins imediat ca ceva se intampla si l-am luat tare spunandu-i – “Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul masinii si ce credeti, cutiuta era acolo! 😂 De emotie si de bucurie i-am zis ca nu imi pasa cum se intampla, dar sa opreasca masina unde se poate si sa ma ceara, ca nu mai pot astepta!

El a vrut sa creeze un moment frumos pe scena, la un concert. Evident ca eu am stricat tot! Asa ca, a oprit masina intre doua sate, efectiv in camp, pe marginea unui sant! Am iesit amandoi din masina, el s-a pus in genunchi si, in timp ce rostea intrebarea AIA, AU TRECUT DOUA TRACTOARE pe langa noi! 😂😂😂😂 Eu nu am auzit ce spunea, dar raspundeam intruna “DA, DA, DA, DA” . Cerere in casatorie ca asta nu a avut nimeni! Si asta, pentru ca nimeni nu-i ca noi!!! Si intodeauna cand ne amintim cum s-a intamplat, radem cu lacrimi! Te iubesc, Cata!!!”, a povestit Adda, pe Instagramul său.

Citește și...