Adda a spus tot! Cum a reacționat soacra artistei, după ce a auzit-o înjurând ca la ușa cortului la Asia Express

Autor: A.N.
Publicat: 25/04/2020 | 19:42

Adda a spus tot! Cum a reacționat soacra artistei, după ce a auzit-o înjurând ca la ușa cortului la Asia Express. Cântăreața le-a povestit fanilor totul, pe contul ei de Instagram.

Fără doar și poate, Adda și Cătălin au format una dintre cele mai controversate echipe din cadrul emisiunii ”Asia Express”. Artista nu și-a putut ține în frâu nervii atunci când trebuia să tracă peste anumite probe din competiție și nu de puține ori… s-a dezlănțuit iadul!

De multe ori, Adda nu a mai ținut cont de nimic și a înjurat ca la ușa cortului. Și… victima ei a fost chiar Cătălin! Cântăreața i-a adresat soțului ei cuvinte grele de-a lungul concursului. Iar pentru comportamentul ei, Adda a fost aspru criticată de fani. (CITEȘTE ȘI: ADDA ȘI-A PRINS SOȚUL CU POZE XXX ÎN TELEFON, PRIMITE DE LA CÂTEVA FEMEI: “ÎȚI TRAG UNA ACUM”. DECLARAȚIILE INCREDIBILE ALE CÂNTĂREȚEI)

În schimb, se pare că soacra ei nu a avut nimic de comentat. Ba chiar s-ar fi amuzat teribil în fața televizorului. Semn că s-a obișnuit și ea cu firea vulcanică a Addei.

”Soacra mea râde de noi! E o femeie deșteaptă, care înțelege niște situații, stări etc. Nu înțeleg de ce vă pasă? Dacă nu reușiți să înțelegeți că NU TOȚI OAMENII SUNT LA FEL și nici RELAȚIILE NU SUNT LA FEL. Aveți 0 empatie. Judecați și vă puneți singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc și îmi asum că sunt un OM cu bune și RELE. Nu sunt o păpușă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava așteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a mărturisit Adda pe Instagram.

Asia Express și-a desemnat câștigătorii. Marele titlu și amuleta de 30.000 de Euro au ajuns la chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cei care i-au învins pe Speak și Ștefania în finala din Taipei.

Citește și...