Adela Popescu a mărturisit când a avut prima experiență sexuală: „S-a întâmplat cu…”

Autor: Bogdan Stanescu
Publicat: 18/03/2018 | 18:15

Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, a povestit când a avut prima experiență sexuală. Actrița și vedeta TV a mărturisit că prima ei partidă de amor a fost cu un coleg de platou din serialul „Numai iubirea”.

“Abia împlinisem 18 ani şi s-a întâmplat cu un coleg din serialul Numai Iubirea“, a mărturisit Adela Popescu într-un interviu pentru alistmagazine.ro. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de Cove, are acum un mariaj foarte frumos cu Radu Vâlcan, cu care are și un copil. “Ca o dovadă că mă iubeşte, Radu a călătorit 16 ore cu avionul din Thailanda (acolo unde filmează), ca să petreacă cele 4 zile libere alături de noi“, mărturisea vedeta TV în timp ce Radu Vâlcan, soțul ei, se afla în timpul filmărilor la „Insula Iubirii”.

“Când apare copilul, de regulă femeile aleg să se mute într-o cameră separată cu copilul… Pentru că instinctul de mamă îţi spune să faci asta. Noi am rămas în acelaşi pat şi asta ne-a salvat relaţia. Pentru că, vrei nu vrei, prin pat…  “, mai spunea prezentatoarea TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. La aproape un an de la nuntă, în iunie 2016, Adela îl năștea pe Alexandru, băiețelul cuplului. Cel mic i-a împlinit pe Adela Popescu și Radu Vâlcan, aceștia fiind foarte fericiți că au fost binecuvântați cu un copil.

„Viaţa noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie”, spunea Adela Popescu.

 

 

Citește și...